POSIŁEK I
Łosoś świeży 250g
POSIŁEK II
Wieprzowina, karkówka 300g
POSIŁEK III
Baranina, udziec 400g
RAZEM: B:146g ; TŁ: 145g ; WW: 0g ; KCAL: 1877
Składanka A: rozgrzewka:
0-1. Wyciskanie sztangielek skos 45 stopni(tempo 40X0)
20kg x3
22kg x3
24kg x3
26kg x3
28kg x3
30kg x3
32kg x3
34kg x3
36kg x3
poprzednio 36kg x3
0-2. Podciąganie (nachwyt, podchwyt, neutral)
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
A-1. Wyciskanie sztangielek skos 45 stopni FATGRIPZ (40X0) 4powt
-15 sek na odpoczynek
A-2. Wyciskanie sztangielek skos 30 stopni ten sam ciezar, max powt
-15 sek na odpoczynek
A-3. Wyciskanie sztangielek pozioma ten sam ciezar, max powt
36kg x3 / 36kg x3 / 36kg x3
poprzednio 36kg x4 / 36kg x3 / 28kg x2
34kg x3 / 34kg x3 / 34kg x2
32kg x3 / 32kg x3 / 32kg x2
30kg x3 / 30kg x2 / 30kg x1
28kg x3 / 28kg x4 / 28kg x2
Skladanka B:
B-1. Ściąganie drążka nachwytem FATGRIPZ (40X0) 4 powt
10sek
B-2. sciąganie drążka podchwytem FATGRIPZ - ten sam ciezar , MAX POWT
10 sek
B-3. wioslowanie ze sztangielkami (bez FG) 4x 8-10p
69,5kg x3 / 69,5kg x6 / 26kg x8
poprzednio 61kg x4 / 61kg x10 / 24kg x8
69,5kg x3 / 69,5kg x4 / 26kg x8
69,5kg x3 / 69,5kg x4 / 26kg x8
67kg x3 / 67kg x4 / 26kg x8
Składanka C:
C-1. Face -Pull (tempo 40X0)
C-2. Unoszenie sztangielek bokiem w opadzie
C-3. Unoszenie sztangielek bokiem stojac
C-4. Wyciskanie sztangielek stojac 4x MAX powt
21,25kg x9 / 14kg x9 / 14kg x9 / 14kg x20
poprzednio 21,25kg x6 / 12kg x8 / 12kg x8 / 12kg x20
21,25kg x9 / 14kg x9 / 14kg x9 / 14kg x15
21,25kg x9 / 14kg x9 / 14kg x9 / 14kg x12
Składanka A
Na 36kg zostałem, więcej nie dałbym rady.
Składanka B
Tu doj**ałem sporo.
Składanka C
Chyba za dużo powtórzeń zrobiłem