SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dziennik pitbull61 - PALEO PAUO :-P

temat działu:

Strength & Endurance

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 75776

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363




POSIŁEK I

Wieprzowina, karkówka 300g





POSIŁEK II

Sushi



POSIŁEK III

Jaja kurze całe 470g
Masło extra 20g



OFF


Zmieniony przez - pitbull61 w dniu 2012-06-08 13:40:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363




POSIŁEK I

Łosoś świeży 250g







POSIŁEK II

Wieprzowina, karkówka 300g







POSIŁEK III

Baranina, udziec 400g





RAZEM: B:146g ; TŁ: 145g ; WW: 0g ; KCAL: 1877





Składanka A: rozgrzewka:

0-1. Wyciskanie sztangielek skos 45 stopni(tempo 40X0)

20kg x3
22kg x3
24kg x3
26kg x3
28kg x3
30kg x3
32kg x3
34kg x3
36kg x3 poprzednio 36kg x3

0-2. Podciąganie (nachwyt, podchwyt, neutral)

CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3
CC x3

A-1. Wyciskanie sztangielek skos 45 stopni FATGRIPZ (40X0) 4powt
-15 sek na odpoczynek
A-2. Wyciskanie sztangielek skos 30 stopni ten sam ciezar, max powt
-15 sek na odpoczynek
A-3. Wyciskanie sztangielek pozioma ten sam ciezar, max powt



36kg x3 / 36kg x3 / 36kg x3 poprzednio 36kg x4 / 36kg x3 / 28kg x2
34kg x3 / 34kg x3 / 34kg x2
32kg x3 / 32kg x3 / 32kg x2
30kg x3 / 30kg x2 / 30kg x1
28kg x3 / 28kg x4 / 28kg x2

Skladanka B:

B-1. Ściąganie drążka nachwytem FATGRIPZ (40X0) 4 powt
10sek
B-2. sciąganie drążka podchwytem FATGRIPZ - ten sam ciezar , MAX POWT
10 sek
B-3. wioslowanie ze sztangielkami (bez FG) 4x 8-10p


69,5kg x3 / 69,5kg x6 / 26kg x8 poprzednio 61kg x4 / 61kg x10 / 24kg x8
69,5kg x3 / 69,5kg x4 / 26kg x8
69,5kg x3 / 69,5kg x4 / 26kg x8
67kg x3 / 67kg x4 / 26kg x8

Składanka C:

C-1. Face -Pull (tempo 40X0)
C-2. Unoszenie sztangielek bokiem w opadzie
C-3. Unoszenie sztangielek bokiem stojac
C-4. Wyciskanie sztangielek stojac 4x MAX powt


21,25kg x9 / 14kg x9 / 14kg x9 / 14kg x20 poprzednio 21,25kg x6 / 12kg x8 / 12kg x8 / 12kg x20
21,25kg x9 / 14kg x9 / 14kg x9 / 14kg x15
21,25kg x9 / 14kg x9 / 14kg x9 / 14kg x12



Składanka A

Na 36kg zostałem, więcej nie dałbym rady.

Składanka B

Tu doj**ałem sporo.

Składanka C

Chyba za dużo powtórzeń zrobiłem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363




POSIŁEK I (potreningowy)

Kurczak z rożna bez kości 220g
Dynia, pestki 30g





POSIŁEK II

Kurczak z rożna bez kości 440g
Dynia, pestki 30g



POSIŁEK III

Jaja kurze całe 350g
Masło extra 20g
Orzechy pistacjowe 40g
Truskawki 200g



RAZEM: B:197g ; TŁ: 93g ; WW: 21g ; KCAL: 1757



A. wspiecia na palce JEDNONOZ siezdzac , palce do srodka, tempo 40X0

45kg x30x30
45kg x30x30
45kg x30x30

B. Uginanie nogi JEDNONOZ , palce do srodka, tempo 40X0

35kg x8x8
35kg x8x8
35kg x8x8
35kg x8x8

C. Siedzące dzieńdobry

60kg x12
65kg x12
70kg x12
75kg x12

D. Przysiady ze sztanga z tyłu 21 POWT

50x5
60x4
70x3
80x2
87.5x1
92.5x1
85kg x21 poprzednio 80kg x21



A) Bez komentarza.

B) Wracam do uginań. Na początek delikatnie 35kg, aby nie ryzykować ponownego naciągnięcia. Będziem stopniowo dokładać..

C) Starałem się skorygować krzywiznę w lędźwiach, pochylając sie trochę mniej. Mam nadzieję, że sie udało...

D) Zmieniłem zgodnie z zaleceniami rozgrzewkę oraz po karzdym siadzie bez wyjątku 3 pełne oddechy. UDAŁO SIĘ 21 i choć było max ciężko, to wydaje mi się, że nie ciężej niz na 80kg x21..


Zmieniony przez - pitbull61 w dniu 2012-06-08 14:04:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363




POSIŁEK I

Mleko kokosowe 200g
Jaja kurze całe 210g
Banan 150g
Truskawki 200g
Kakao 20g





POSIŁEK II

Jaja kurze całe 350g
Masło extra 20g



POSIŁEK III

Pstrąg tęczowy, świeży 200g
Ryż Basmati 50g





POSIŁEK IV

Pstrąg tęczowy, świeży 200g
Oliwa z oliwek 20g



RAZEM: B:149g ; TŁ: 164g ; WW: 102g ; KCAL: 2471



OFF
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24270 Napisanych postów 25221 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020295
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 3528 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 52768
że co? ;>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24270 Napisanych postów 25221 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020295
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1290 Wiek 11 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41914
To grzyby.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5434 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41059
pitbull tak smażysz te karkówki i łososie, na patelni pływają, wliczasz ten fat do miski? nie mój biznes, alem ciekawa

http://www.sfd.pl/t856312.html
http://tnij.com/5Rd9Z

In both architecture and human beauty, form follows function - Mark Rippetoe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
SutSon
To grzyby.


Dokładnie

yosis
pitbull tak smażysz te karkówki i łososie, na patelni pływają, wliczasz ten fat do miski? nie mój biznes, alem ciekawa


A taki tydzień smażenia miałem
Z reguły tego nie robię, ale jeśli już, to staram się na max rozgrzana patelnię, aby mięso odrazu się "zamknęło" i nie zdążyło nasiąknąć nic tłuszczem. Poza tym później pozbywam sie tłuszczu ręcznikiem papierowym. Póki nie naprawię piekarnika, który właśnie mi się spyerdolił, to mięsa typu karkówka właśnie będę musiał smażyć nadal, bo jakoś gotowanej karkówy sobie nie wyobrażam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak szybo wzmocnić kondycję?!

Następny temat

Dziennik + pytania nowego crossfit maniaka

WHEY premium