SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TEST SPONSOROWANY HI TEC Nutrition - MASA by MARIAN 17 - pods. str.60

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 77813

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
Ja to teraz jak te piersiawy drogie to jem wątróbke wieprzową, mam po 8zł a piersi po 16(w smaku gorsza, ale 2x tańsza)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 2328 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 41517
Buli- z podrobami nie ma co przesadzac, nie sadze, że sa dobra opcja na codzień. Jak już to raz na jakiś czas, ale nie jako podstawowe źródło białka, codziennie

chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!

Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11936 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90986
u mnie udka po 4,5-5,5 najcżeściej po 4,5, caęł udko z kością i skórą mniej wiecej waży z 400g te większe oczywiście tych małych nigdy nie biore, to w takim udku jest ponad 200g mięcha w tych większych jeszcze wiecej


czemu wątróbka będzie zła jako źródło białka?? czytałem ze będzie ok, można i żołądki dawać i serca itp ale ja niestety nie lubię

Zmieniony przez - PK_Kaczor w dniu 2012-04-04 12:53:12

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Kaczor w sumie dobry patent z tym ze robie udka w piekarniku na cały tydzień i potem tylko jesc.

A te 200g mięcha w tym udku jest po czy przed ugotowaniem? bo nigdy tego dokładnie nie sprawdzałem
czyli można stwierdzic ze 50% odpada.
i oczywiście mówimy o całej nodze(ta pałka i udziec)

prz na masie tez to bedziesz liczyl co do grama? ja się w to nie bawie;d no ale ty myslisz o profesjonalnych startach
chociaz pewno na masie to by sie i obeszło bez liczenia co do garam tylko dodawac do tego od czego zaczynalismy, co innego redu
Tak jak ja sporo jajek szamałem to wydaje mi się ze zamiast jajek taka łopatke albo schab moge rzucic bo pewno podobnie wyjdzie.

żaden spam przynajmniej sie czegoś dowiemy moze wiecej


Razor7 ja zazwyczaj gotuje udka i tego fatu się sporo wygotowywuje, a reszte obiore i jest git.

Piersi mi smakują nawet gotowane, ale duszone są dużo lepsze, to wiadome

Ostatnio czesto robie pierś tak jka Hubert polecał i jest miodzio.


cvfdbkz szczerze Ci powiem ze dokładnie nie wiem ile jest tego miesa na tym udku, też nie wszytskie sa takie same.
Ja np jak jem udka to w 99% tylko swoje swojskie więc one sa sporo większe niz te kupne, niektóre to nawet i ze 2 razy wieksze. Zalezy ile kurak urosnie.

Cena obecnie nie wiem jaka ale ostatnio mi sie jakiś afisz rzucił w oczy to chyba pond 8zł ale to było z indyka.

Do dzis jest promocja na schaba w carrefour po 12zł z gorszem ale wczoraj chciałem kupic to nic nie było...


Buli915 podroby od czasu do czasu wrzucaj, ale nie zawsze.W sensie ze tylko jakie jedyne źódło białka i codziennie. Za te 8zł to te duka bys w sumie tez kupił.

darioman7 ja tez się zgadzam z toba.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11936 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90986
tak cała noga, przed obróbka 200g ja obierazm zawsze ze skóry i czasem ważę to z udka 360g zostaje 230g mięcha odchodzi ok 35%

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
ja własnie teraz sie pobawiłem z tym bo miałem chwile czasu, tylko ze juz ugotowane udko

mam swojskie wiec jak na swojskie ono było sredniej wielkosci a patrzac na sklepowe to pewno duzo

wiec samego miecha z tego udka tylko juz ugotowanego było 190g wiec przed obróbką było by wiecej.

czyli chyba nie tak najgorzej wychodzi.

Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2012-04-04 14:35:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11936 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90986
wychodzi bardzo korzystnie właśnie, wiec surowego miałes koło 300g mięcha

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
no to własnie koncze wp*****ylac 300g miecha z kurczaka i 100g makaronu;d ehh to mi wychodzi wiecje białka niz myślałem;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21554 Napisanych postów 30786 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870484
Marian, mam taką wielką prośbe do Ciebie Dał byś radę zrobić foto udka z własnego kurczaka, tego co ważyłeś, przy jakimś przedmiocie, żeby zobaczyć mniej więcej jaka wielkość tych swoiskich?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11936 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90986
w sklepie wołajcie zawsze duże, ja już mam znajomości to wybierają mi największe a jak są małe to wale 2 na raz i tez jest ok

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

spalacz który wybrać ?

Następny temat

mozna brać BCAA z Napojem Izotoniczno-witaminowym ?

WHEY premium