SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Potreningowe wesołości czyli spam u Massami

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 100144

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Mam prywatnego hejtera, pierwszy raz w życiu

Massami, nie marnuj czasu, nerwów i guziczków na klawiaturze, jako i ja nie marnuję

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
A tam Obiad sobie robię i trochę mi się nudzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
A to smacznego masz może jakiś dobry przepis na pieczoną rybkę, bo właśnie mi się takowej zachciało ?

Ale aż bezczelny nieraz w swojej zaślepionej wizji świata przedmonitorowego, co ?

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Dziękuję Ryż normalny nie umywa się do ryżu tajskiego...

Nie, niestety nie mam gdyż nie przepadam za rybami a co to za rybę sobie szykujesz ?

To prawda przyznam szczerze, że mnie to śmieszy trochę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Tajskiego niestety jeszcze nie jadłem, a rybka to panga

Też miałem polewkę jak jeszcze chciał być ninją, z rok temu, może nieco mniej, to było, ale po pewnym czasie się już nudzi

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja to jednak do gotowania ryżu lewa jestem

Co do rybki to ja bym, posoliła, popieprzyła, dała przyprawy do ryb, odrobinę masła, owinęła w folię aluminiową i wsadziła do piekarnika. Z pangą chyba nic szczególnego nie wykombinujesz. A do tego frytki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Ja to jednak do gotowania ryżu lewa jestem

A co, błotko wyszło ?


Ja posoliłem solą czosnkową, pomaśliłem, posypałem chilli, przyprawą do kurczaka , w folię ciach ciach, i zaraz hop do pieca

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
A co, błotko wyszło ?

Właśnie takie nie wiadomo co wyszło ;-/ Ni to twarde, ni miękkie, połamane kurczak też mi jakoś nie smakuje.


Ja posoliłem solą czosnkową, pomaśliłem, posypałem chilli, przyprawą do kurczaka , w folię ciach ciach, i zaraz hop do pieca
Mmm, smakowicie
Ja właśnie skończyłam ten mój ryżosyf.
Smacznego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Właśnie takie nie wiadomo co wyszło ;-/ Ni to twarde, ni miękkie, połamane kurczak też mi jakoś nie smakuje.

Może masz twardą wodę ?
Ja pamiętam jak kiedyś w przypływie radości gotowałem sobie kluski wrzuciwszy je do zimnej wody i hopsa na gaz


Mmm, smakowicie

To się okaże dopiero


Smacznego

Dziękuję

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Może masz twardą wodę ?
Ja pamiętam jak kiedyś w przypływie radości gotowałem sobie kluski wrzuciwszy je do zimnej wody i hopsa na gaz

To chyba nie kwestia wody jeszcze ten w torebkach to się jakoś gotuje ale torebka to dla mnie za dużo, odgrzewanego nie lubię więc musiałam się przerzucić na taki normalny.

Nie martw się Ja podobnie gotuję makron Nigdy nie chce mi się czekać aż woda się zagotuje. Zwykle nie narzekam na jego smak/konsystencę
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening domatora/armstrong

Następny temat

Trening domatora do sprawdzenia

WHEY premium