SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Yosis/Rekompozycja wspomagana przez Trec Nutrition start str.87/pods. str. 107

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 108468

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5434 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41059
a, Moni, dzięki, sama nie wiem skąd te spadki, skoro dopiero zaczęłam trzymać miskę i trening dopiero jeden (dziś drugi dopiero ), pewnie jakoś z rozpędu, jak zaczęłam zwiększać bilans, przestałam się martwić czy schudnę i coś poleciało.

Tunrrida - no ja właśnie odmierzam i liczę też już od ponad pół roku, więc to byłby luz, ale dochodzi rozkład BTW i zero przetworzeń i słodyczy i nagle jest więcej roboty

Zmieniony przez - yosis w dniu 2011-03-14 11:03:56

http://www.sfd.pl/t856312.html
http://tnij.com/5Rd9Z

In both architecture and human beauty, form follows function - Mark Rippetoe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 572 Wiek 11 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3953
YOSIS, na początku moja micha, mi też dała dobre spadki. :D

Bo tak w ogóle, wczoraj moja mama powiedziała, że za dużo jem . A na uczelni, już mówią, że przytyje od tego jedzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5434 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41059
No właśnie ja też mam wizualne obawy - rano wielka micha owsianki, na kolacje wielka micha twarogu z dodatkami, po drodze jeszcze 3 inne posiłki z warzywami, to wygląda na serio dużo! Mi na szczęście w pracy nic nie mówią, chociaż szef zawsze mi w talerz zagląda.

http://www.sfd.pl/t856312.html
http://tnij.com/5Rd9Z

In both architecture and human beauty, form follows function - Mark Rippetoe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1572 Wiek 50 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13767
Ja nie wiem jak to robicie, ale ja jem 2000kcal i ciągle mam za małe jak dla mnie te posiłki

What is a calorie? Calories are the little bastards that get into your wardrobe at night and sew your clothes tighter...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
yosis, mała nomadko, dzięki za tatara
Mam jakieś zamroczenie chyba, skoro sama nie wpadłam na to, że mogę go jeść. A ja tatara kocham pasjami

po jakim czasie robi się to intuicyjnie?
Jakiś tydzień, dwa i będzie o niebo prościej

kiedy zaczyna się czuć głód? Bo ja czuję lekki tylko rano ostatnio.. a tak to jem wg zegarka i rozpiski
U mnie to zależy od dnia i posiłku. Czasem czuję i dojadam np. marchewką, a czasem pilnuję z zegarkiem.

Czy mogę mieszać maszyny/ćwiczenia w kolejności? Bo jeśli coś jest zajęte wolę poćwiczyć coś następnego w kolejności, a potem wrócić, niż stać i czekać i wychładzać się.
Ja tak robię, idę na to co wolne i wracam

czuję jakbym w domu nic innego nie robiła tylko układała dietę, ważyła składniki, warzyła strawę i jadła. Też tak macie?
Macie Jesz mniej a częściej. Zanim się obejrzysz, czas już na kolejny posiłek.

Zmieniony przez - shrimp2 w dniu 2011-03-14 15:56:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5434 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41059


Poprawka diety, bo luby zaskoczył mnie kolacją - zupa z mlekiem kokosowym i krewetkami - mniam!

do tego dodaję trening z dziś, spięłam się dziś bardziej i trwał 45 minut, wiosłowania nie zrobiłam bo mi czasu zabrakło.

7 min rozgrzewki, 38 min treningu, 90 min power yoga



Shrimp - tatar pierwsza klasa, chociaż z ligawy, mam jeszcze na jutro, mniam mniam. I czy te ligawe jak polędwicę mogę sobie usmażyć jak stek krwisty, czy smażenie jest be - nawet na maśle sklarowanym? odrobinie? pytam bo nie chcę wtopy zrobić

to dobranoc, padam

Zmieniony przez - yosis w dniu 2011-03-14 23:56:26

Zmieniony przez - yosis w dniu 2011-03-14 23:56:52

http://www.sfd.pl/t856312.html
http://tnij.com/5Rd9Z

In both architecture and human beauty, form follows function - Mark Rippetoe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3181 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11710
Mozesz zjeść.

"All diseases begin in the gut."
Aktualny dziennik: zamkniety.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5434 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41059
Chcę tylko dodać,że w ćw nr 8,10 i 12 ciężar podany jest na jedną rękę. Nie było ciężarków 4 kg ani 5 kg, stąd wymuszone 6 kg. Ale zrobiłam A obok mnie takie babeczki ze sztangą przysiady robiły, więc nie jest to dziwne na mojej siłowni, fajnie.

Niedługo dodam miskę na dziś DNT, ciągle mi się plan zmienia i muszę doprecyzować.





edit:
a tu miska na jutro DT - jade w coś a la delegację, (prowiant na wynos, mam nadzieję, że nie będę zmuszona modyfikować ), trening między IV a V posiłkiem.





Dobranoc
Zmieniony przez - yosis w dniu 2011-03-15 19:07:06

Zmieniony przez - yosis w dniu 2011-03-15 23:50:40

Zmieniony przez - yosis w dniu 2011-03-15 23:51:12

http://www.sfd.pl/t856312.html
http://tnij.com/5Rd9Z

In both architecture and human beauty, form follows function - Mark Rippetoe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5434 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41059
No i wykrakałam, zmieniło sie dużo, obiad w delegacji, (sałatka z wątróbką), no i późno wróciłam, także dziś jednak DNT, trening z dzisiaj będzie zrobiony jutro. Szkoda.
zmodyfikowana miska z dziś:





Zmieniony przez - yosis w dniu 2011-03-16 20:45:03

http://www.sfd.pl/t856312.html
http://tnij.com/5Rd9Z

In both architecture and human beauty, form follows function - Mark Rippetoe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3181 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11710
Co to jest za kolacja? To chyba II sniadanie?

"All diseases begin in the gut."
Aktualny dziennik: zamkniety.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

rezerwa - redukuje

Następny temat

Cwiczenia na jedrne posladki

WHEY premium