Skerx
cebulka, żółtko, trochę pieprzu i soli, odstawiam na godzinę-dwie i gotowe.
i
e tam, jak byłem mały piłem wodę z kałuży i nic mi nie było, więc i teraz nie umrę
a mięso mam pewne.
barteklip9
bez minimum dwóch litrów dziennie nie byłbym sobą.
s.m.p.a.
za***iście.
pitbull61
ja daję praktycznie do wszystkiego, też lubię ten posmak, kojarzy mi się z sosem barbecue.
Spróbuj dać do łososia, albo do makaronu ryżowego z mieloną łopatką, generalnie imo super z daniami tłustymi się komponuje.
A kupuję w kuchniach świata, wczoraj kupiłem w E.Leclerc, lubię jeszcze jalapeno marynowane z cebulką i marchewką.
A pędy tak, w Lidlu.
Biniu
wyślę dziś pannę po ten numer PB.
pzdr/