na początek cos sprostuję,ja tutaj nie rzucam żadnych sloganów ani nikomu niczego nie narzucam! dodałem tutaj ten trening bo wydaje mi się że jest bardzo dobry bo na mnie i na kilka osób jeszcze które znam bardzo dobrze działa.Mówisz że 8 minut to mało.. ok moze mało ale jest intensywny i przez pierwszy okres całkowicie wystarczający.Mi przestał już wystarczać wiec dorzucam wznosy nóg.Po drugie jeśli brzuch ćwiczy sie codzień to nie ma sensu robić ciezszego treningu!!
i na koniec cytuję"Nie zapominaj, że każdy jest inny, więc na przyszłość nie głoś tego typu hasła".Nie wiem o jakie hasło Ci chodzi?? bo wszystko pisałem w odniesieniu do siebie ,a własciwie zawsze zdawało mi się że od tego jest forum by dzielić sie doswiadczeniami...jeśłi by tak patrzec na sprawe to nikt nie powinien nic pisać bo NIC nie jest dobre dla WSZYSTKICH pozdrawiam
i na koniec cytuję"Nie zapominaj, że każdy jest inny, więc na przyszłość nie głoś tego typu hasła".Nie wiem o jakie hasło Ci chodzi?? bo wszystko pisałem w odniesieniu do siebie ,a własciwie zawsze zdawało mi się że od tego jest forum by dzielić sie doswiadczeniami...jeśłi by tak patrzec na sprawe to nikt nie powinien nic pisać bo NIC nie jest dobre dla WSZYSTKICH pozdrawiam