ale jak to mozliwe ze mozna tak brzuch wytrenowac robiąc wciąż te same cwiczenia z ta sama intesnywnascia i liczbą powtórzeń?
...
Napisał(a)
brabus20 mam 2 pytania do Ciebie :
czy moglbys podac dietke na ktorej jestes byles kiedy robiles rzezbe
2 : jakich suplementow uzywales ??
pozdrawiam
czy moglbys podac dietke na ktorej jestes byles kiedy robiles rzezbe
2 : jakich suplementow uzywales ??
pozdrawiam
ja mam 20 lat , ty masz 20 lat , a on ma dożywocie =P
...
Napisał(a)
nie uywałem wtedy żadnych supli, bo gdy trenowałem ten brzuch intensywnie tzn 3 miesiace to miałem kontuzje barku i ćwiczyłem tylko brzuch.pewnie dlatego tak sie wyrzeźbił,bo nie biegałem!!
a odnośnie diety to nic specjalnego 6 posiłków dziennie w odstepie 3 godzin.Nie liczyłem kalorii,ale starałem sie jeśc duzó białka i ograniczać węglowodany
a odnośnie diety to nic specjalnego 6 posiłków dziennie w odstepie 3 godzin.Nie liczyłem kalorii,ale starałem sie jeśc duzó białka i ograniczać węglowodany
...
Napisał(a)
Witam, zacząłem robić ten trening przedwczoraj (3. dzień) - już wcześniej się do niego przymierzałem, nawet miałem zamiar zacząć, ale chyba po drugim dniu w domu zaczęło się robić coraz mniej miejsca na ćwiczenia (przemeblowanie, przeprowadzka brata do drugiego pokoju
). No ale teraz mam zamiar trenować sumiennie, dzień w dzień - zobaczymy, co z tego wyjdzie. Jak będziecie chcieli, wrzucę fotki dla porównania.

Brak podpisu. Wybaczcie.
...
Napisał(a)
brabus a masz zdjeci z przed treningów?? a miałes jakas tkanke tłuszczowa na brzuszku?? jaka dietka mozesz wrzucic??
dzieki
dzieki
...
Napisał(a)
Odświeżę trochę ten temat ;-p Znalazłem ten trening szukając czegoś na brzuch stwierdził że 6 weidera nie ma co zaczynać bo znowu długo nie wytrzymam... Dziś robiłem pierwszy dzień tego treningu i po prostu brzuch to mi wręcz rozrywa naprawdę ciężki jest... 

...
Napisał(a)
Ja tez przed chwila wlasnie skonczylem pierwszy dzien i nie wiem czy robie cos zle, ale poprostu podczas tych cwiczen tak bardzo mi sie napinaja sciegna szyjne ze ledwo dalem rade dociagnac trening do konca? Oczywiscie miesnie brzucha tez czuje, ale nie tak mocno jak te sciegna :o ktos mial podobnie? jakies rady?
...
Napisał(a)
mnie tez szyja boli : D tez 1 dzien jechalem .. zobaczymy,moze nie chludzie ktorzy roba ten trening wrzucili foty przed i po paru tygodniach
Jeszcze będzie czas - by odpoczywać ... YESSSS
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czy ten trening jest dobry ??
Następny temat