Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1023
robie ten trening jest ciekawy fajnie wchodzi. Poprzednio robilem 6 weidera teraz robie to i jest niezle. Jezeli jestes poczatkujacy to radzilbym robic co drugi dzien. A jezeli chodzi o to czy rano czy wieczorem ...hmmm... rano na czczo jest na pewno brzuszek lepiej widoczny po cwiczeniu
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
32
można powiedzieć że jestem początkujący ale po tym treningu po godzinie już nie czuje że coś ćwiczyłem więc raczej będe robił codziennie (lepsze efekty będą)
chodzi mi o to czy moge np dzisiaj zrobić go rano a jutro wieczorem czy musi być to o tej samej porze czy może być o róznych?
Szacuny
22
Napisanych postów
2623
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
42219
leon18 - domysliliem sie o co Ci chodzi, ale od redukcji jest dieta, a trening silowy (brzucha, klatki, posladkow) jest po to, aby ROZBUDOWAC miesnie.
nie redukujemy sie treningiem silowym.
bedziesz mial ujemny bilans - obwod w pasie spadnie obojetnie czy bedziesz cwiczyl brzuch czy nie, bedziesz mial znacznie dodatni - wzrosnie bez wzgledu na wszystko.
a od tego czy bedziesz cwiczyl brzuch czy nie zalezy co sie pokaze, jak juz spadnie tluszcz - kafle czy gladz.
Szacuny
2
Napisanych postów
127
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5230
Cwicze to samo co jest przedstawione na filmiku każde cwiecznie po 1 min
naprawde działa czuje sie po tych 10 minutach bardzo zmeczony.
I mam jeszcze jedno pytania mam troche tłuszczu na piersiach i czy dzieki tym cwiczeniom jak i diecie redukcyjnej i duzej liczbie areobow ten tłuszcz zgubie ?