Super efekt 
Gratulacje

Gratulacje
Ilość wyświetleń tematu: 46911
Super!

. Tu akurat makrelę jem osobno i płatki osobno, ale mieszam też takie rzeczy i mi smakuje - taki ascetyzm kulinarny
mi się nie chciało ostatnio ryżu ugotować do chilli con carne i przyszło mi do głowy żeby namoczyć płatki owsiane i wchłonąć to razem, ale się nie odważyłam. Mało z głodu nie zdechłam czekając aż się ten ryż ugotuje. Kozą być to jednak wygoda 
Co najśmieszniejsze zawsze samcze wychodzi 
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
. Wspomagana kranówką jednak dotrwałam do kuńca. Ufff
. Cały czas wmawiałam sobie, że mam chwilową niemoc w przysiadzie, bo na rzeźbie głodując machałam 57kgx7. Tera widzę, że chyba po prostu tak mi spadła forma i już, więc z pokorą progresuję delikatnie i se dochodzę do normalnych ciężarów.

. Mogłam to lepiej zaplanować, ale w sumie - nie chciało mi się. Pozwalam sobie w tym cyklu na więcej luzu i freestylu. Przyjdzie jesień przyjdzie wojskowy reżim, póki co jestem wyrozumiała, co nie znaczy, że się obijam, ale np. nie monitoruję efektów skrupulatnie, po co się denerwować
.
)
coś koło tego koło czego powinno być
Nasz sklep
Mega promocja