a nie masz skąd pozyczyć, moze masz dostęp do knapy gdzie sprzedaja wyciskane soko warzywne? wtedy mozna cos poradzic
...
Obli knajpa - tak - mają różne warzywne, mogę się tam zaopatrzyć
Dawaj na maila, bo umrę z ciekawości co to za koszmar mi szykujessz
Dawaj na maila, bo umrę z ciekawości co to za koszmar mi szykujessz
...
masz wejscie na tego co sie rejestrowałaś tutaj bo zdązyłam od razu tam wysłac
będziesz sie do knajpy musiała raz dzinnie udać i zakupic troche, ale duzo nie trzeba
będziesz sie do knajpy musiała raz dzinnie udać i zakupic troche, ale duzo nie trzeba
...
DZIEŃ 1
No cóż...nie jest fajnie
. Opis tego jaka jestem głodna, jak mi zimno i słabo zostawię sobie na kolejne 4 dni. Dziś wkręcam sobie, że jest super, że odpoczywam od mięsa itd. Wmawiam sobie zen
Zupa i drink smaczne.
Trzymajcie za mnie kciuki, bo głupio by było to spieprzyć, a to dopiero dzień 1/5. Nunu!
No cóż...nie jest fajnie
. Opis tego jaka jestem głodna, jak mi zimno i słabo zostawię sobie na kolejne 4 dni. Dziś wkręcam sobie, że jest super, że odpoczywam od mięsa itd. Wmawiam sobie zen
Zupa i drink smaczne.
Trzymajcie za mnie kciuki, bo głupio by było to spieprzyć, a to dopiero dzień 1/5. Nunu!
...
Kendra, trzymam mocno kciuki - nie poddawaj się! 

"nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu - czas i tak upłynie"
Moje zmagania: http://www.sfd.pl/Shaneeya_/_Dziennik_Redukcji-t835544.html
...
DZIEŃ 2
Czuję się nadzwyczajnie dobrze.
Obudziłam się pełna energii, prawie w ogóle nie jest głodna, popijam soki i jest ok. Pobolewo mnie trochę brzuch, raz tu raz tam, ale bez szału. Oby tak dalej.
Traf chciał, że dziś Walentynki i w dodatku mam gości, bo gdyby nie to to przełożyłabym kolację z Lubym na inny dzień, a tak to...piekę wypasiony puszysty sernik, robię rolandki z piersi ze szparagami zawijane w boczek, w sosie ze smietanki i musztardy...yh...odbiję to sobie
.
Treningi oczywiście OFF.
Czuję się nadzwyczajnie dobrze.
Obudziłam się pełna energii, prawie w ogóle nie jest głodna, popijam soki i jest ok. Pobolewo mnie trochę brzuch, raz tu raz tam, ale bez szału. Oby tak dalej.
Traf chciał, że dziś Walentynki i w dodatku mam gości, bo gdyby nie to to przełożyłabym kolację z Lubym na inny dzień, a tak to...piekę wypasiony puszysty sernik, robię rolandki z piersi ze szparagami zawijane w boczek, w sosie ze smietanki i musztardy...yh...odbiję to sobie
.
Treningi oczywiście OFF.
...
Ale jesteś dzielna, nic tylko się oczyszczać :D
Oby tak dalej.
Oby tak dalej.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kornelia/rozkoszna redukcja
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9