SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 323227

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
koromis
O panie co to za zacny omlet?

Jest to omlet z błonnikiem kakaowym, z bitą śmietaną i kruszonymi orzechami włoskimi polany bez kalorycznym czekoladowym sosem "Da Vinci". I tylko 2g węgli .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 10167 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 117117
DReam jesz jak baba

1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.

2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.

3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.

4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
@Bleed-dedykuję Ci oto że te kotlety nie są piękne, ale są smaczne jak wejdą mi w brzuch będę wiedział, że masz coś z tym wspólnego




Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-09 11:18:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 426
Omlecik jak mój z dzisiaj :) Ja zamiast orzechów daję banana kiwi i serek wiejski. Często też dodaję matrixa czekoladowego zamiast "mąki" (jeśli z "mąką", to jej substytutem są zmielone płatki żytnie górskie w młynku do kawy :) )i wtedy wychodzi taki ciemny. Wczorajsza wersja bez czoko (lepiej wyrasta :) )



I przekąseczka przed rowerkiem :)



Zmieniony przez - s.m.a.s.h w dniu 2014-03-09 11:30:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 2699 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15911
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Grek, wyglądają świetnie! Dzięki za dedykację
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Nazwałem te dzieło "makaronowy potwór na łonie buracznym"




Ocenki?

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Bardzo zjawiskowe danie, uważam, iż powinieneś zaryzykować i wystąpić w MasterChefie. Moja ocena 11/10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Zauważ też, że aby dodać klimatu pobrudziłem lekko burakiem widelec. Aby nadać aurę temu daniu

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium