SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 321572

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Coś Tesco szaleje ostatnio! oshee zero w promocji, awokado... Fajnie, że mam je praktycznie pod samym domem
Awokado bym kupił, ale mam już 6 sztuk w zapasie

Olać makrosy! Ważne, że noga jest smakowita
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11145 Napisanych postów 51525 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ommom oommo



...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Taka tam masówka. 150g kurczaka, 125g ryżu, 100g makaronu oraz 200g buraków. Do tego mała puszka Coca-Coli ZERO

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 73 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8429
Zrobione na szybko w akademickiej kuchni... Na talerzu 100g ryżu, 100g kuraka, warzywka i sos. Po lewej hamburger testujący mięso wołowe z lidla (tydzień amerykański). Zaj**ista opcja :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 658 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7390
O ku*wa, hamburger :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
KUREK: 150g kury po usmażeniu, czy surowej? Ja zazwyczaj ważę już usmażoną / gotowaną itd. i nie wiem czy dodawać do tego jakieś 20%, które traci przy obróbce.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 10167 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 117117
zjadłem zupę serową z grzankami ale nie zdążyłem cyknąć taka była dobra

1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.

2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.

3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.

4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Paszkos244
KUREK: 150g kury po usmażeniu, czy surowej? Ja zazwyczaj ważę już usmażoną / gotowaną itd. i nie wiem czy dodawać do tego jakieś 20%, które traci przy obróbce.

Nie kura, a kurczak. Nie usmażone, a ugotowane na parze. Wszystko powinno się ważyć przed obróbką termiczną, więc nie wiem, jak to jest, że Ty się nauczyłeś ważyć po ugotowaniu. 150g przed ugotowaniem = ~120g po ugotowaniu, jeśli mówimy o kurczaku, bo tutaj na parze ta woda ucieka i zostaje same wartościowe mięcho, białko... Na odwrót jest np. z ryżem, który pochłania wodę i surowy waży 100g, a ugotowany ~300g

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11145 Napisanych postów 51525 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Paszkos244 chyba stworzyłem coś na podobiznę twoich prac kuchennych haha

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 457 Napisanych postów 9046 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91231
Nie wygląda to zbyt apetycznie
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium