Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli v3!!!!!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 374325

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1547 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 30917
macio09
miałem 2 puszki tego bcaa i szczerze nie polecam. Najgorsze bcaa jakie jadłem (nie chodzi o smak tylko o regeneracje)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1822 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41040
ok dzieki za opinie pozostane przy tst

Twoja poprzeczka jest pod moją nogą.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 299 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1858
Coraz wiecej spamu coraz mniej odzywek ;/

PS:trudno jest sie zapytac na pw czy testowal lub cos trzeba walic spama ??;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Jaki tam spam, ktoś tylko się zapytał na temat supla i tyle, a kto inny mu odpisał.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 2992 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 41803
bratus3 - ale,ze o co dokladnie chodzilo? Brak regeneracji czy jak ? bo na to moze miec duzo czynnikow wplyw

ale fakt faktem chyba bym nic z rx golda nie zaryzykowal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 9662 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91877
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 14080 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 56924
phex co do grodek to zgadza sie, no nic trzeba przetestowac i ocenic na sobie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1547 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 30917
nie odczuwałem lepszej regeneracji wręcz jej brak, nie wiem czy tam w ogóle bcaa jest...
po innych bcaa które stosowałem/stosuje nie odczuwam takiego zmęczenia, treningi są dużo lepsze i raczej nie jest to wina innych czynników gdyż diete i inne detale mam takie same i w dodatku zjadłem tego gów** 2 puszki
...
Napisał(a)
Usunięty przez TomQ-MAG za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1300 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 38422
...
Napisał(a)
Usunięty przez TomQ-MAG za pkt 1 regulaminu
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 1983 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37461
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Met-rx supreme whey dawkowanie???

Następny temat

Jak długo można stosować kreatynę ?

Spalanie
Polecane artykuły