Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli v3!!!!!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 374490

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 978 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19371
Combo dostałem od activlaba :),
BCAA kupiłem po 60zł więc wypasik.
Recovery mam bo zostało z masówy :)
Spalacza nie chciałem lepszego(mocniejszego), TSE na mnie działał mocno, to TS tez powinien. Jestem strasznie podatny na stymulanty - mam czasem nawet zjazdy po kofeinie :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 193 Napisanych postów 3119 Wiek 29 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 69569
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 228 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7951

Jaka redukcja koledzy, masować trzeba !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 22991 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 173464
Jako ektomorfik masz prawo do takich poczynań.

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
Mosto troche duzo supli jak na ten wiek.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1591

Super Mass'a już nie ma bo się skończył a w puszce jest przesypany Whey Mass Builder.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 742 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17972
ładnie, któa to werska white flood ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 262 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9546
Paiatzzo ładny zestaw. A ten vasobolan to jest z kapsaicyną (czy jakoś tak?), a jeśli tak to czy odczuwasz po nim jakieś pieczenie? Bo gdzieś czytałem że po nim takowe występuje...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 227 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4264
brales juz tego white flooda? jak tak to powiedz czy dzialal na Ciebie jak nalezy

"konsekwencje naszych czynów odbiją się w przyszłości echem.."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1591
Nie wiem o co chodzi z pytaniem o wersję WF.
W każdym bądź razie pierwsze dwa/trzy treningi to rewolucja żołądkowa i sranie dalej jak się widzi. Ciężko było przez to dobrnąć do końca treningu. Czy działa na mnie jak trzeba? Nie! Poza tym strasznie sie po nim odbija. Kiedyś brałem NOZIV i nieporównywalne efekty - ten drugi kopał tak, że mięśnie mi się spinały niemiłosiernie. Przy WF luzik, nic nie odczuwam. Poza tym wszyscy narzekali na smak NIV a dla mnie był dużo mniej paskudny niż WF :(
Sikor21 - kaspacyina była we wcześniejszych wersjach chyba, czy nie? Są teraz vasobolany z kaspacyiną? Nie wiem czy jest pieczenie bo go nie otwierałem jeszcze. Ale korci mnie żeby spróbować więc chyba jutro zrobię zamianę i zamiast WF wezmę to napiszę.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Met-rx supreme whey dawkowanie???

Następny temat

Jak długo można stosować kreatynę ?

Spalanie
Polecane artykuły