Heja panowie!
Pisałem, że za jakiś czas wrzucę fotki zestawu kumpla, co też niniejszym czynię. Chłopek nie jest nawet zarejestrowany na forum, więc chętnie przejmę jego sogi, hehehe:P Chociaż nawet nie wiem do czego służą:P
Będę musiał mu to wszystko rozpisać, bo on sam chciał z tego zrobić jeden mega cykl, ale to się da spkojnie rozłożyć na co najmniej 2 megacykle:P Z tego co wiem, to jeszcze na dodatek nie skompletował wszystkiego:P Dałem mu skosztować batonów i białeczka Vitalmaxa, to od razu poleciał i kupił, tak mu posmakowało:P Natomiast nie wiem po co mu 2 Meso, skoro jak mu kiedyś dałem jedną miarkę na spróbowanie, to miał tego pecha, że reagował bardzo szybkim zejściem - supel wkręcił się w 20-30 minut, ale już po godzinie nie mógł ćwiczyć, taki był padnięty. Trochę dziwna reakcja moim zdaniem, bo ja miałem zejście dopiero gdzieś po 3h, ale widocznie każdy reaguje indywidualnie:)
Chciałem go też namówić do rywalizacji w teście, bo będzie zaczynał masę mniej więcej w tym samym czasie co ja, lecz niestety wykręca się brakiem czasu:(
Całość
Z samych próbek ma 0,5 kg krety i chyba 300g EAA.
Generalnie to próbek ma sporo... szkoda, że do diety nie przykłada się tak, jak do supli:P
Inne ujęcie
Jeszcze jedno ujęcie całości
M Drola nie pochwalam, ale
Hyperdrine'a sam bym chętnie spróbował.
Jeszcze jeden rzut na całość:)
A w tych batonach to się zakochał:P zresztą ja też:P