Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Eltoro_KrK, ja już na taką promocję Olimpa z cenami nie trafiłem w sklepie sfd, jak robiłem zakupy w niedziele po południu to ceny już były normalne, a białeczko to jest dobre, moje pierwsze hihi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
36990
Mój arsenał :D
za 2-3 mies zacznie się hardcore :)
paru cukiereczków nie widać, wiec podam nazwy...
XXL Citrulline Malaat 250 gram
XXL Beta-Alanine XXL 500 gram
AI BCAA 7000 438 gram
ULTRALIFE NOX Pump Performance x 10
ULTRALIFE NOX Pump Xtreme x 4
stare meso 0,5 opakowania...
HP pół opakowania
w system protein jest 3kg VitaFit/SFD SFD Wpc protein plus (ciastko-karmel)
Szacuny
11
Napisanych postów
1966
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
20366
Ostatnio czytalem ciekawy artykuł, koles opisywał i porównywał badania przed i po cyklach (cykle na duzej ilosci suplementów zawierajace: boostery przed treningowe, stacki po treningowe, pojedyncza forme kreatyny i kilka innych jeszcze supli i cykle na pojedynczej formie testosteronu prop/prolo) czas trwania obu cykli byl taki sam, 8 tygodni, i o dziwo po suplementach wyniki badan wychodzily duzo gorsze, pisze to jako ciekawostke, sam sie temu dziwilem, jak zlamalem regulamin to przepraszam ale nie widze innego sensownego miejsca do podzielenia sie ta informacja :D
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
Szacuny
11
Napisanych postów
1966
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
20366
z tego co pamietam to były tam proby wątrobowe, morfologia, ekg (ale w obu przypadkach nie wykazalo zmian) i jakies jeszcze, poszukaj w google tego artu, to bylo tlumaczenie z jezyka angielskiego
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
Szacuny
462
Napisanych postów
9062
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91467
Nie rób nam tego ! Raszek, z tym teściem to może nie były duże ilości. Małe ilości mety goście jadali po parę miesięcy po czym mieli wyniki badań jak u kogoś kto metki poza tą cebulową na oczy nie widział.