Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli v3!!!!!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 374512

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 359 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5651
jak Storm+Shock po liftingu ja osobiscie nie jestem przekonany do FA jakos mi nie podchodzi smaki takie chemiczne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 2548 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17304
Habrul - puki co jeszcze konkretnie na dłuższą mete nie testowałem, jak skończe BCAA to bd szamał EAA. Ale szamałem przez 3 czy 4dni próbki EAA i odczucia w sumie takie jak po BCAA. W smaku tez podobne do BCAA. Ogólnie gdyby cena była nie co mniejsza inwestowałbym w nie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 183 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3648
chemiczny smak rzeczy z FA? no nie wiem.. antycatabolix smak super, jablko fajnie sie komponuje np z vitargo pomaranczowym
co do napalmu - smak cos jak shock therapy tez taki dziwny ale normalnie idzie wypic, dizalanie jego moze byc, pobudzenie jest, pompa tez lepsza niz bez niego
detonator - miazga pompa kozacka sila wzrasta, smak super, nie ma jazd z zoladkiem rano po porcji na czczo!:)
ja polecam cala linie FA jestem jej fanem :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 1983 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37461
Dobra no to wrzucam swoje , brakuje massacry Olimpowskiej wygranej w konkursie

2/5 pełne, 2/5 napoczete i na skonczeniu 1/5 puste
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624

R_93 w WPC econo jest miarka bo nie wiem czy się babrać i szukać. Ja skorzystałem z promocji wierny/nie wierny i kupiłem mało co nieco, wystarczyła jedna rozbita kapsułka garlicynu i wszystko czosnkiem teraz wali bo się po całej przesyłce rozsypało

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 1983 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37461
Ja nie miałem miarki w tym otwartym , w drugim niewiem ..
Legendy głoszą ze keidyś ktoś widział miarke w vitaficie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
też słyszałem i się zastanawiam czy się babrać, ale w sumie kilka mam w zapasie.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 742 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17972

Cykl na zime :) Wszystko pełne :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 22991 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 173464
W pierwszych partiach vitafit econo miarki były i nie słyszałem aby coś od tamtej pory się zmieniło.

Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2011-01-10 17:45:03

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296

the power of 1.3

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2011-01-11 12:34:52

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Met-rx supreme whey dawkowanie???

Następny temat

Jak długo można stosować kreatynę ?

Spalanie
Polecane artykuły