Serek wiejski 150
Maką żytnia razowa 65
Jajko całe 1
Proszek do pieczenia 5
Olej kokosowy 10
Daktyle 25
Czekolada gorzka 20
Orzechy laskowe 20
Xylitol / erytrol 25
To jest na całą blache którą dzielimy na ok 8-10 kawałków jeden taki placek to około 200-250kcal w zależności od wielkości
Agnieszka Tak jak Ci wspomniałem w rozmowie, raczej ciężkie do ogarnięcia ze względów ekonomicznych. Już tłumaczę: większość dobrze prosperujących cateringów posiada w swojej ofercie diety redukcyjne w kilku 3-4 kalorycznościach; diety sportowe w 2-3 kaloryczności do tego diety wege to taki w sumie standard. Coraz więcej ma też w swojej ofercie diety bezglutenowe. Te wszystkie kombinacje razy ilość klientów to i tak na styk jest ogarniane przez nocną zmianę bo głównie w takich godzinach pracuje kuchnia cateringów. Jakby doszli klienci indywidualni to nie ma opcji żeby to ogarnąć tym bardziej że tutaj powiedzmy dieta sportowa 2500kcal do zrobienia dla 10 klientów i lecą z klucza, a tutaj każdorazowo muszę podejść do każego indywidualnie. Nawet jak niektóre firmy oferują diete indywidualną to po wycenie tego klienci sami rezygnują :)
Doris opatentuj jakiś eliksir przedłużający ilość godzin w dobie dnia a napewno dużo więcej napiszę
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/DT__cma04-t1048344.html