Też serek wiejski z dżemem Rothen - a jakie płatki owsiane jadasz, tzn z jakiej firmy ? Patrzcie jakie żarcie dziś w górach miałem: Cała wycieczka zazdrościła Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-04-12 21:01:50
Kasza, cyc, ogór, sos pomidorowy - po mordowni Edit: kuva, trochę niedogotowana ta kasza może mi nic nie będzie Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-04-13 12:19:47
Ja dałbym w czasie smażenia na drugiej stronie już szynke i na to ser (i przykryc np pokrywką, żeby sie ładnie roztopił, ale niekonieczne). A sałate i pomidora po nałożeniu na talerz, ale jak kto woli ps. studensky- coś jaśniutki jak na grillowanego
W przyprawach, różniastych, ale najczęściej marynuję tak: oregano, przyprawa kebab, czosnek granulowany, oliwa albo papryka słodka, pieprz ziołowy, majeranek, zioła prowansalskie, oliwa I na grilla albo parowar Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-04-19 12:41:59
Ja za to wolę jeść kurczaka, który mi się przejadł niż indyka. Jakoś nie pochodzi mi to mięso, wydaje się niby żylaste niby suche, takie gó**iane mówiąc krótko('') BTW dziś zrobiłem gofry według twojego przepisu Studensky i wyszły ekstra xD matka też była zachwycona jak spróbowała :)
Smakowita pasta jajeczna ze szczyporkiem, buły grahamki, surówka i keczupek do smaczku Eeee jeszcze deserek - Activia naturalna Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-04-20 20:15:11
studensky wrzuc kilka przepisów na te jedzonka twoje z makaronem bo wygladaja fajnie Chyba ze gdzies pisałes to postaram sie znaleść. Pozatym biore sie za diete powaznie , nie ma co sie o******lac , trza zapasy robic edit: rozumiem ze tego kurczaka to robisz na parze bo taki bladziutki ? Zmieniony przez - majkel89 w dniu 2008-04-26 09:32:58
Moi dziadkowie jedzą około 40 minut. Gadu gadu, gazetka itp. Z drugiej strony co starsi ludzie mają do roboty ? Posiedzą nad śniadaniem i już trochę czasu zleci Ja osobiście jem z 20 minut. Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-05-01 09:42:48