[...] kg) - plank ( tylko minuta ciężko było) na koniec 20 minut rowerek Muszę nauczyć się pić wodę bo mam z tym problem , dosypuję sobie czasami izotonika z activlab , wtedy mogę wlewać w siebie ogromne jej ilości. dzisiejsza micha :) i ulubione bataty mogłabym je jeść codziennie ... /SFD/Images/2015/4/29/e67ed1562bce488b82e198c8a3cdbcb3.jpg
To niby też racja, zawsze to mniej czasu na dojście ;) i. 10 min po treningu jem już sobie ciepły obiadek :D Takie zalety ma też trening w domu. Dzisiaj po połowie treningu nastawiłam piekarnik i wstawiłam bataty i mięsko, aby miec ciepłe jedzonko, jak skonczę ...
a przyznam sie ze dzisiaj zjaralem z ziomkami dwa bataty ale i tak sie nie zgadzam bo po chu... sie zgadzac jak mozna sie nie zgodzic i tez jest bez roznicy
bataty są ble - jak dla mnie :> mdłe właśnie takie. Naczytałam się o nich w "burn the fat, feed the muscle" i byłam tak szczęśliwa że je kupiłam :> a jak zjadłam to...
Bunia, ja mam akutalnie bardzo ograniczone źródła żarcia: białko: białka jaja, whey, ryby chude i owoce morza, drób, węgle: bataty, ryż brązowy, owsiane owoce potreningowo, tłuszcz: oliwa, żółtko jaja, olej kokosowy:-P Nic innego jeść nie mogę aktualnie:-P
Krystian, jak robisz bataty ? Pytałam też jakiś czas temu o przepis na bułki orkiszowe razowe, ale chyba Ci umknęło... Zmieniony przez - alhambra1970 w dniu 2014-12-18 19:43:40
Bataty nacinam w paski na 3/4 wysokości, jest trochę siłowania ale te szczeliny smaruję olejem kokosowym i piekę przez 30min w ok 200C, jak zaczynają się rozwarstwiać wtedy opruszam solą. Przepis na chleb/bułki z razowej orkiszowej: 500g mąki (ofc orkisz, typ 2000) 20g miodu, 20g drożdży, sól 260ml wody Do całości wody (w "letniej" temp) wrzucam [...]
Widziałem, że w Biedronce pojawiły się bataty. Dużo dobrego o nich słyszałem, ale nie kupiłem ponieważ nie mam absolutnie pojęcia jak je przyrządzić. Może ktoś poradzić w jak najprostszy sposób przygotować je do konsumpcji? :)
Widziałem, że w Biedronce pojawiły się bataty. Dużo dobrego o nich słyszałem, ale nie kupiłem ponieważ nie mam absolutnie pojęcia jak je przyrządzić. Może ktoś poradzić w jak najprostszy sposób przygotować je do konsumpcji? :) Oliwa, balsamico, gruba sól morska i rozmaryn- świeży ! I do pierarnika ...
[...] mieć a teraz to ciężko z takim zwyczajnym składem znaleźć. Nie zawierają ani syropu glokozowo-fruktozowego ani żadnych tłuszczy utwardzonych i skład w zależności od opcji to mniej więcej: kakao ( 50-92%), niewielka ilosc cukru trzcinowego nierafinowanego, masło, masło kakaowe + ew. orzechy itd. w zależności od smaku/opcji czekolady Tak to bataty.
[...] utwardzonych i skład w zależności od opcji to mniej więcej: kakao ( 50-92%), niewielka ilosc cukru trzcinowego nierafinowanego, masło, masło kakaowe + ew. orzechy itd. w zależności od smaku/opcji czekolady Tak to bataty. Czyli w sumie skład zwyczajnie nadzwyczajny %-) Jak je przygotowujesz na grillu? Do tej pory robiłam tylko w piekarniku.
Ja probowalem bataty piec, gotowac, frytki robic ale ciezko mi zjesc bo smakuja jakbym do marchewki dowalil tone slodzika. Tez masz(cie) takie wrazenie ?
Ja tam czekoladę jem bardzo sporadycznie także zawsze wybieram taką, która mi po prostu smakuje :D Kiedyś udało mi się bataty zrobić w piekarniku jak frytki i były kozackie aczkolwiek było to chyba z rok temu i nie wiem dzięki czemu wyszły takie dobre. Ostatnio już niestety nie miałam tyle szczęścia :D
Mnie bataty też nie szokują, smakują trochę jak rozgotowana marchewka jak się je ugotuje :) Piec nie próbowałem, a co do czekolady Doris, próbowałaś może tej z lidla 81% cacao :) Nieeeeee... Jakaś wyjątkowa? Pobije np milkę oreo?%-) Jeżeli nie to nawet sobie nią głowy nie zawracam :-D
no bataty kozak tez ostatnio szamalem http://www.sfd.pl/%5BBLOG%5D_K_PS_w_kuchni-t1081825-s16.html#post5 szkoda tylko ze cena nie taka jak za zwykle ziemniaki :-D