SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

badania przed

  • [...] dawała wyraźnych oznak. Nie ulega wątpliwościom również to, że wiele z tych przykrych sytuacji nie miałoby miejsca, gdyby osoba podejmująca się treningu wykonała podstawowe badania organizmu.  Jakie badania powinniśmy wykonać? 1. Badanie ciśnienia krwi Odbiegając od tego, czy podejmujemy treningi, czy też nie, w naszym domu powinniśmy mieć [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 981 Data: 8/4/2021 4:04:13 PM Ocena: 0
  • cykl sustanon 13tyg meta 1-5 30mg ed tak jak w temacie jakie badania zrobić i jakie koszta są ich przed cyklem, czy muszę mieć skierowanie od jakiegoś specjalnego lekarza zielony w tym temacie jestem. wcześniej się dowiedziałem ze muszę zrobić testosteron całkowity,estradiol i prolaktyna i tylko to?

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/11/2016 11:09:47 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam. Od ok. miesiąca mam problem z bolącą piszczelą. Bardzo proszę o pomoc. Na samym początku bolała mnie zewnętrzna część łydki, raczej był to mięsień, lecz później zaczęła mnie piec piszczel od wewnątrz i czasami boli mnie jeszcze kolano i kość w okolicy stopy. Wszystkie miejsca bólu zaznaczyłem na zdjęciu: [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 10232 Data: 5/21/2011 6:10:11 PM Liczba szacunów: 3
  • [...] 250 mg e5d nie ukrywam ze dopiero od mometu wbicia pierwszej igly moja redukcja posunela sie bardzo do przodu. Hcg bite co 7 tyg 5000iu rozbite na 3 strzaly. Podstawowe badania czyli krew, mocz, jonogram, lipidy, watroba, itp itd robione na bierzaco co 3 miesiace i jak narazie wszystko ok przed cyklem rowniez pelen komplet lacznie z [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1891 Data: 12/20/2016 1:26:24 PM Liczba szacunów: 2
  • Badania przed cyklem.

    Temat
    Doping

    [...] fajki, alkoholu i ćpania zero. Dopiero od 3 tygodni zacząłem się ruszać, od dwóch jestem na diecie optymalnej nie dopiętej jak narazie na ostatni guzik. Dziś zrobiłem badania pod cykl. Martwi mnie niskie fsh ogólnie i różnica względem lh. Alat podniesiony ponad normę. Tsh też niewysokie. Biorąc pod uwagę mój tryb życia z ostatnich tak [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 427 Data: 11/7/2019 8:41:42 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] : 1,5roku temu 100tab. Turanabolu. ( smieszne ilosci ale balem sie takich srodkow) Lawka: 120kg Przysiad: 110kg Jestem na propie 1-8 100mg e2d. Zrobilem przed cyklem badania: Testosteron, Lh, Fsh, estradiol(e2), morfologia, ob w normie. Krwinki białe 7.6. 4-10 Krwinki czerwone 5.5 4-6.5 Hemoglobina 16.1. 13-17 Hemokryt 46.2. 40-55 [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1441 Data: 8/5/2018 11:41:22 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam, mimo wieku prawie 35 lat i długiego stażu chciałem pierwszy raz na poważnie wejść na cykl test. priopionat. zrobić badania przed itp. Jednak jak wyszły badania to totalna porażka. Jutro będę się rejestrował do Endo ale znając opinie o ich podejściu skończy się pewnie tylko na pierwszej lepszej recepcie, chciałbym więc zasięgnąć opinii [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 796 Data: 6/24/2019 6:49:07 PM Liczba szacunów: 8
  • Badania przed

    Temat
    Doping

    [...] 2 lata temu 3 strzały mixa 8. TRENING: teraz same SW 6x tyg 9. CEL CYKLU: poprawa szybkości wytrzymałości 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: zaraz po badaniach zacząłem 1-2 20 mg oxa ed 2-6/8 30 mg oxa ed 1-10 prop 100 eod 11. POZIOM BF%: ok14 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycia 13. STAN ZDROWIA: wyniki [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1435 Data: 8/6/2015 10:54:08 AM Liczba szacunów: 6
  • Witam, Zrobiłem zakupy przed pierwszym cyklem. Ma to być cypio 250e4 bądz e5. Spora część osób poleca zrobić badania przed cyklem by było do czego wracać. Tak też uczyniłem, ale wyniki nie wyszły zbyt dobrze. Oto one: estradiol 25,4 7-42 fsh 1,1 1,5-12,4 lh 3,5 1,7-8,6 prolka 9,1 4,04-15,20 test 365 (280-800) [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 869 Data: 1/27/2017 10:11:02 PM Liczba szacunów: 0
  • Hej, planuje wejść na bombe.. życie jest zbyt krótkie, aby mieć tak niski poziom testa. Planuje zredukować trochę BF i poprawić wygląd sylwetki. Cykl jaki sobie zaplanowałem to: 1-12 t e 250mg e5d 9-13 wino 30mg ed 1-6 tura 60-40mg ed oxa? (wpadlo mi rece 100 tabletek, jakos to wkomponuje) Martwią mnie jednak trochę wyniki badań, które zrobiłem w [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 5518 Data: 6/19/2017 9:28:27 AM Liczba szacunów: 0
  • Cześć, planowałem rozpocząć 'cykl' ostaryną przez 8tyg 20mg. Na forum zalecaliście mi zrobienie badań - załączam poniżej. Progesteron jest zbyt niski. Czy powinienem się tym martwić? Z tego co przeczytałem to jest to spory problem i ma sporo negatywnych skutków w sylwetce. Czy powinienem starać się jakoś podbić jego poziom - jeśli tak to jak? [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 188 Data: 4/10/2021 7:55:21 PM Liczba szacunów: 5
  • Zrobiłem badania przed cyklem aby mieć porównanie miesiąc po wejściu na bombę. I okazało się że mam wywaloną prolkę a E2 jest lekko przekroczone. Ostatni cykl skończyłem rok temu i zjechałem wtedy do widełek. Był Clomid , Cabaser i Letro. Cabaser nie był lipny bo mnie wtedy podniósł na nogi a miałem bloka yebitnego po Dece. Miałem też wtedy [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 2241 Data: 2/24/2015 1:50:32 PM Liczba szacunów: 2
  • [...] metanabol. Mam teoretycznie udokumentowaną hematofobię. W okresie edukacji, każde obowiązkowe szczepienie było dla mnie strasznym przeżyciem, przy pobieraniu krwi przy badaniach do pracy dosłownie ześlizgiwałem się z fotela. Mam w sumie 310 zł, które chcę poświęcić na badania, czyli 150 na przed i 150zł po. Co polecanie dodatkowo zbadać. [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 2261 Data: 12/26/2018 1:58:26 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, przymierzam się do rozpoczęcia pierwszego cyklu na długim teściu solo 250mg e5d. Porobiłem badania itd ale wyszedł ogromny problem z moją wątrobą. A mianowicie sprawa wygląda tak, że pierwszy raz miałem robione badania zupełnie przypadkowo w styczniu do pracy - ALT 112, olałem to bo stwierdziłem, że po treningu itd dlatego taki wyszedł. [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 714 Data: 3/6/2017 8:10:52 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam wszystkich przymierzam się do swojego pierwszego cyklu na saa (test solo). Zaniepokoiły mnie ostatnio zrobione badania wysoka prolaktyna i estradiol, dodam że wcześniej nie miałem styczności z dopingiem. Zastanawiam się czy zająć się tym samodzielnie zarzucić któryś z leków bromo czy cabaser na zbicie prolaktyny i symex na estradiol czy udać [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 919 Data: 8/26/2018 11:33:36 AM Liczba szacunów: 0
  • JAKIE BADANIA przed IZOTEKIEM

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    WITAM Chcialem sie tylko dowiedziec jakie mam zrobic badania przed pojsciem do lekarza, chodzi o kuracje izotekiem, moj dermatolog przyjmuje raz w tyg i nie oplaca mi sie czekac tydzien tylko dlatego ze mma zrobic badania wiec wole juz pojsc z wynikami zeby od razu mi przepisal lek ale prosze dokladne napisanie - DOKLADNIE JAKIE BADANIA POZDRAWIAM

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 11479 Data: 11/19/2006 1:47:04 AM Liczba szacunów: 1
  • Mój temat i cykl planowany: http://www.sfd.pl/3_cykl_Susta_%2B_Deca%2C_ko%C5%84c%C3%B3wka_redu_-t1043916.html Morfologia krwi Leukocyty 17,31 tys/µl 3,80 10,00 H WSKAZANA KONTROLA Erytrocyty 5,15 mln/µl 4,20 6,00 N Hemoglobina 15,0 g/dl 14,0 18,0 N Hematokryt 43,6 % 40,0 54,0 N MCV 84,7 fl 80,0 99,0 N MCH 29,1 pg 27,0 35,0 N [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 784 Data: 9/30/2014 1:04:48 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] enan solo przez pół roku w dawce 200-300 mg tygodniowo. Przez ostatnie 3 miesiące testowałem peptydy tb 500 i ghrp-6 w celu zaleczenia Achillesa po operacji. Zrobiłem badania po tych peptydach i wyszlo że mam podniesiony estradiol 48,6 przy widelkach 11,3 - 43,2. I tu pojawia się moje pytanie czy zbijać to przed cyklem jesli tak to czym [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 289 Data: 9/29/2019 7:55:43 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] tłuszczowej, myśli depresyjne, problemy ze snem, brak chęci do życia, poza tym czuje się po prostu mało męsko :o wiek 20 lat. Stąd moje pytania- 1. jakie powinienem zrobić badania przed wizytą u endokrynologa? (Recepcjonistka powiedziała, że TSH i USG tarczycy ale nie wierze babie %-). ) 2. Gdzie najlepiej zrobić takie badania(w jakiej [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 7652 Data: 3/7/2013 1:58:12 PM Liczba szacunów: 3
  • [...] sie 6 miesiac mojego pierwszego cyklu : 1-2 prop 100e2d 2-7 enan 250e5d Pytanie mam odnosnie badan. Jako, ze zostalo mI okolo 8 szotow ( okolo 40 dni cyklu) chcialbym zrobic badania, zeby miec czas na wejscie w widelki. Do tej pory robilem badania przed cyklem, I dwa razy w trakcie. Przed cyklem zrobilem sporo badan, wszytsko wyszlo ok oprocz [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 554 Data: 12/3/2018 11:13:58 PM Liczba szacunów: 0