SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 207711

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Kanaperki z bułeczkami "Fitness" i "Rustic", serkiem wiejskim, sałatą zieloną, kiełbaską z kurczaka z biedronki, ogóraskiem kiszonym, czosnkiem, cebulką czerwoną, szczypiorkiem i musztardą z maka. Po 2 takich kanapeczka fajnie klepie z mordki. Sierpowy Kliczki to nic w porównaniu z tą mocą samo zdrowie, polecam



...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 54 Wiek 22 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1752
grekar9
Kanaperki z bułeczkami "Fitness" i "Rustic", serkiem wiejskim, sałatą zieloną, kiełbaską z kurczaka z biedronki, ogóraskiem kiszonym, czosnkiem, cebulką czerwoną, szczypiorkiem i musztardą z maka. Po 2 takich kanapeczka fajnie klepie z mordki. Sierpowy Kliczki to nic w porównaniu z tą mocą samo zdrowie, polecam












Zaj**iscie to wygląda :D Aż dam SOGa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Powiedzmy że tatara jem, jak się okazało w domu ogórków nie było ale na szczęście się prawd***** jeszcze znalzały i poszło z cebulką, prawdziwkami i jeszce tarta mozarella była i naleśniczki z twarogiem i nektarynką, na masełku klarowanym.







Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
z dnia na dzień coraz głupsze pomysły, z dnia na dzień coraz młodszy. Z każdym dniem cofam się

Hepikejk bananana

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Grekar - widzę, że już z węglem za pan brat

To ja dla kontrastu wrzucę moją dzisiejszą przekąskę na mieście.

Warzywa, sałaty, trochę kury po chińsku pod spodem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
120g ligawy w curry, 250g brokułów, lniany i omega3:

120g kuraka, 250g brokułów i lniany

1 całe jajo+160g białek i 250g brokułów.

A to podczas smażenia:
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Także dupy mniejszej i brzunia mieć już nie będę



Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-07 22:46:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 162 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2976
ale smaka robisz, ja po kolacji :)

Sandaly mojzesza :D

Zmieniony przez - krystol1997 w dniu 2014-08-07 23:06:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896

Ale czego się nie robi dla smaku chicken burgerów i klasycznego cziza!
Tak swoją drogą - wizyta w MC bez zjedzenia Cheeseburgera nie byłaby tą samą
Zawsze go biorę... Bez względu na resztę zamówienia BIGMAC / WIEŚMAK / MCROYALL / WRAP... + obowiązkowo cheeseburger do tego


A u mnie na lepszy sen ryż jaśminowy z odrobiną masła i mascarpone wymieszanym z pastą z prawdziwej wanilii. I jeszcze łycha mascarpone na wierzchu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
Paszkos244

Ale czego się nie robi dla smaku chicken burgerów i klasycznego cziza!
Tak swoją drogą - wizyta w MC bez zjedzenia Cheeseburgera nie byłaby tą samą
Zawsze go biorę... Bez względu na resztę zamówienia BIGMAC / WIEŚMAK / MCROYALL / WRAP... + obowiązkowo cheeseburger do tego


A u mnie na lepszy sen ryż jaśminowy z odrobiną masła i mascarpone wymieszanym z pastą z prawdziwej wanilii. I jeszcze łycha mascarpone na wierzchu




Paszkos ty też robisz zawodowo w gastronomi. Bo już ponad pół roku patrze na twoją szame i wierzyć mi sie nie chce, że ktoś "normalny" może tak gotować xD
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!

WHEY premium