26.06.2014 - klata, biceps, brzuch
1. Wycisk leżąc 12-10-8-6-6p
2. Wycisk na suwnicy smitha w skosie dolnym, wąski chwyt 4s x 8-10p
3. Wycisk na skosie górnym hantlami 4s x 10p
4. Rozpiętki poziom 3s x 12p
1. Uginanie przedramion ze sztangą do 12-10-8-6 do 50kg
2. Naprzemianstronne uginanie przedramion z hantlami 3s x 10p - 15kg
3. Uginanie przedramion na modlitewniku, hantel 4s x 8-10p
+ brzuch
+20min aerobów
Dieta:
1 posiłek: 6 jaj + 100 owsa + 30g rodzynek suszonych + plaster ananasa
2 posiłek: 266g fileta z kury + 150g ryżu parboiled + 10g oleju lnianego
3 posiłek: 266g fileta z kury + 100g ryżu parboiled + 10g oleju lnianego
4 posiłek: 30g whey + 100g ryżu parboiled
TRENING (bezpośrednio po treningu 75g carb-mix + 30g whey)
5 posiłek: 266g fileta z kury + 150g ryżu parboiled + 10g oleju lnianego
6 posiłek: 220g twaróg chudy + 30g orzechów laskowych
Czasem nieco zwiększam/zmniejszam ilość posiłków zależnie od rozkładu zajęć, pracy itd. jakie mam w ciągu dnia, ale ilość kcal i b/t/w jak zawsze się zgadza póki co nie stosuję cheatmeal'ów.
26.06.2014 - nogi, łydy
1. Siady ze sztangą na plecach 12-10-8-6-6 do 140kg
2. Wypychanie nóg na suwnicy, stopy wąsko i nisko na platformie 4s x 8-10p
3. Wyprosty nóg siedząc 5s x 12-15p
4. Martwy ciąg na prostych nogach
60kg x 12
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
5. Uginanie nóg leżąc 4s x 10-12p
6. Wspięcia stojąc ze sztangą na karku 3s x 20p - 80kg
7. Wspięcia siedząc 3s x 20p - 50kg
komentarz do treningu
Wskakuje już na wyższe obroty, ciężary dalej niskie jak dla mnie, ale będą regularnie dokładane wraz ze wzrostem MOCy wcześniej trenowałem w nieco inny sposób, miałem mniej serii roboczych, teraz każda seria która wypisuję jest do upadku. O nogi się nie martwię, po prostu dbam o to by każdy trening był na granicy bólu oraz były przysiady ze sztangą i moje nogi świetnie reagują.
Dieta
O 1 posiłek więcej niż w poprzedniej rozpisce, więc kuraki rozłożone na 200g i ryż na 100g w posiłku. Tak to u mnie wygląda w praktyce.
pzdr.
Zmieniony przez - arnold69 w dniu 2014-06-28 14:48:42
Zgodny z regulaminem.