ryby nie jem często, czasem mnie napada i wtedy musze skonsumowac cała :)
ryż akurat był parboiled, skończył się pełnoziarnisty i w ogóle pustki w szafce, uzupelnione już
a olej czemu nie? oliwy używam też (na zimno, do sałatek), ale wydawało mi się, że ten rzepakowy tłoczony na zimno jest ok - strasznie mi smakuje.
jak smaże mięso - to raczej bez tłuszczu na teflonie, piekę w sumie mięso samo, podlane wodą :)
dziś dzień nie będzie dobry - urodziny szefowej - znaczy wielka biba.
ale jedzenie robi nasz znajomy, mam zamówione mięcho dla siebie i ryż brazowy i stos warzyw :)
oby mnie ciasta nei skusiły, alkoholu nie piję na szczęście (bo tu wóda będzie, wolę czerwone wino)
What have you moved heavy today?
http://www.sfd.pl/cortunia__zamagania_ze_wszystkim-t721508.html
http://www.sfd.pl/Konkurs/Cortunia-t853080.html