Szacuny
8
Napisanych postów
416
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2743
nie mam lawki skosnej tak zeby sie polozycz glowa w dol i robic cwiczenia na klate tylko mam do gory glowa i poziomo.......moze jakies sa inne cwiczenia zastepujace dolna czesc klatki...? z gory dzieki z odp.
..........Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..........
Szacuny
2
Napisanych postów
665
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7057
szrugusy ? chyba sie to tak pisze ;) ale nie jestem pewien czy to cwiczonko zapodaje na klate chociaz cos mi swita ze daje na klaciore ;) a dokladniej na podkreslenie :)
Szacuny
8
Napisanych postów
416
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2743
SZRUGSY
główne mięsnie zaangażowane w ćwiczeniu: mięsnie dźwigacze łopatki,mięsnie czworoboczne grzbietu(tzw. kapturowe)-szczególnie ich górna część, mięsnie równoległoboczne
mysle ze przy tym cwiczeniu miesnie klatki nie pracuja :P
..........Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..........
Szacuny
15
Napisanych postów
256
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8447
dolne czesc klaty bardzo dobrze popmuje sie na plasko ... wiec nie wiem po co ci ta glowa w dol koniczne.
Dobre to jest gdy chcesz poprawic wynik w wyciskaniu, troche tak pocwiczyc, potem przechodzisz na plasko i powinno byc lepiej ... wiec jezeli sie uparles na to cwiczenie, to popros kolege zeby ci pomogl - kladziesz sie na czymkolwiek byleby bylo poziomo, kumpel podaje ci sztange a ty ciskasz, niech cie asekuruje caly czas, na koniec on zabiera sztange. Nie powinno byc problemy z podawaniem, bo ciezar ktorym cwiczyc jest mniejszy od tego z plaskiej.