Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST STANOFUSION by ProSatan

temat działu:

Hi Tec Nutrition & Peak Performance

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 21775

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 239 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11602
No niezła ta pompa po treningu xD I jak wrażenia po treningu z taką suplementacją?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3288 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22932
Pozytywne oczywiście. Pompa i pobudzenie utrzymuję się przez cały trening i jeszcze przez parę ładnych godzin po nim.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10154 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610309
forma rośnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 12532 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33175
to bardzo dobrze ze nie jest to chwilowe i podczas kilku pierwszych treningow a potem lipa...
bardzo dobrze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3288 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22932
Poniedziałek 20.06 (siódmy dzień treningowy na cyklu)

Witam. W weekend starałem się porządnie odpocząć. Po raz pierwszy od startu cyklu zjechałem do domu na 3 dni. Wagi nie zabierałem ze sobą i nie mogłem dokładnie obliczać wagi posiłków, czasem korzystałem z wagi u dziewczyny. Zjadłem u niej smaczne posiłki, które nie zaburzyły mojej diety raczej. Fotki przedstawię poniżej.

Jeśli chodzi o dzień treningowy - poniedziałek, to od rana byłem rozbity z posiłkami. Regularnie zjadłem tylko owsianke i piersi z ryżem, później miałem sporo spraw do załatwienia i podróż, przez co po drodze wpadły mi mielone do szalki;) (dawno ich nie jadłem)
Kiepska sprawa, gdyż pominąłem posiłek przedtreningowy i na trening poszedłem o samym BCAA, bez STANOFUSION. Kolejne dwa posiłki chciałem, aby były konkretne, więc zjadłem rybę i ryż dwa razy, w tym drugi na godzinę przed snem.

Dieta

Weekend spędziłem u siebie w domu i u dziewczyny, która zaserwowała mi ciekawe posiłki. Dokładnego rozpisu posiłków nie zamieszczę, gdyż były mieszane i nie pamiętam ich. Ilość posiłków i godziny spożycia utrzymałem jak trzeba:)

Posiłki w poniedziałek były bardzo rozbite i niekonkretne:
I Owsianka 130g, odżywka białkowa 35g, 10g wiórka kokosowe, rodzynki, żurawina
II Pierś z kurczaka 120g, 100g ryż brązowy, ćwikła
III Mielone, ryż brązowy, ćwikła, oliwa z oliwek
IV Tutaj odbył się trening i odpuściłem posiłek
V Ryż brązowy 100g, miruna 150g
VI - jw czyli Ryż brązowy 100g, miruna 150g, oliwa z oliwek [na godzinę przed spaniem]

VI posiłek wszedł taki ze względu na brak jednego wcześniej.

Tak wygląda moja owsianka na wodzie z odżywką białkową i rodzynkami/żurawiną:

Mój posiłek z weekendu, który zaserwowała mi dziewczyna.
Makaron z pieczoną piersią z kurczaka, cukinią i małymi pomidorkami (po włosku), na górę ser parmezan

Wypasione w smaku, przypominają mi się Włochy.

A to bonus weekendowy, czyli sernik pakera.
Robiony z dwóch kostek sera chudego, trochę słodzika. W postaci galaretki na górę wszedł mus z truskawek i odżywki białkowej (bananowo-truskawkowej). Wszystko oczywiście z dodatkiem niewielkiej ilości żelatyny w celu skrzepnięcia.

Super w smaki i świetny w wyglądzie, aż ślinka leciała.

STANOFUSION

Prosto z podróży na trening, przez co nie miałem ze sobą puszki STANOFUSION.

Trening zatem odbył się bez przedtreningówki, wziąłem jedynie BCAA, która akurat miałem w torbie przy sobie. Pobudzenia nie było, pompa znacznie mniej odczuwalna. Po 1,5 godzinnym treningu byłem porządnie zmęczony. T.Pabiniak przepowiedział mi trening bez dopalacza. Efekt odczułem wyraźnie i śmiało mogę powiedzieć, że różnica jest duża miedzy trengiem na sucho i ze STANOFUSION.

Suplementacja:
Po przebudzeniu: 30g Anabolic Protein do posiłku, 2 kaps. tranu
Przed treningiem: BCAA 8g [nie miałem ze sobą STANOFUSION]
Po treningu: ok. 8g BCAA, 2g Tauryny
Przed snem: 3kaps. ZMA, 2 kaps. tranu

Czekam na multiwitaminy i OMEGę.

Trening
Trzeci trening barków i pleców na którym dochodzę do docelowej liczby powtórzeń, czyli 10. Było ciężko tym bardziej bez dopalacza.

Dzień 1 Barki, Plecy, Dwugłowe ud, Brzuch

Barki
Wyciskanie sztangi za głową 4x10 - wykonywałem z obciążeniem 55kg i 60kg jak ostatnio, 3 i 4 seria z asekuracją i pomocą przy 2-4 ostatnich ruchach
Podciąganie sztangi do brody 3x10 - ciężar jak na ostatnim treningu, weszły all powtórzenia w miarę
Unoszenia sztangielek na boki 3x12 - wykonałem z mniejszym ciężarem, dokładniejsze ruchy z kciukami do dołu
Unoszenia sztangielek młotkowo przed twarz 3x12

Plecy
Podciąganie szeroko na drążku szeroko do karku 3x MAX (powtórzeń kolejno wyszło jakoś 10 z zapasem małym, 10, 9)
Wiosłowanie sztangą w opadzie 4x10 - wykonywałem z obciążeniem 60kg
Ściąganie drążka wyciągu wąsko 3x10 - jw weszło dobrze
Martwy ciąg 3x10 - tutaj 100kg i spadek mocy, sztangą wypadała mi już z rąk, byłem zmęczony
Uginanie nóg na maszynie (Dwugłowe ud) 4x10

Brzuch
Allachy 4x10-15

Drugie ćwiczenie na brzuch darowałem, nie miałem już sił. Nie dość, że trening bez STANOFUSION to jeszcze pominąłem posiłek.

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

Zmieniony przez - ProSatan w dniu 2011-06-21 13:50:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

Tutaj jeszcze sernik w kawałkach, wygląda lepiej.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10154 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610309
widac ze dziewczyna umie gotowac

ten sernik tez mega wyglada bedzie trzeba kiedyś przetestowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1540 Wiek 30 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34323
ależ ten sernik wygląda pysznie , mimo że zjadlem przed chwila 200g ryzu +250g kury to chętnie bym sie skusił na porcyjkę ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Miło zjeść coś innego niż tylko to co jestem w stanie sam przygotować.
Sernik pierwsza klasa. Moja dziewczyna miała świetny pomysł na niego:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2187 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9227
Pozdrowienia dla dziewczyny w takim razie i niech dba o Ciebie

Get fit...
Be fit...
Stay fit!

www.zostanfit.pl
www.my-gym.pl 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

TEST STANOFUSION by MARIAN 17

Następny temat

XIN1313 - STONOFUSION TEST

Spalanie
Polecane artykuły