Szacuny
56
Napisanych postów
12532
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
33175
wiesz co mi sie wydaje ze jest progres ale jezeli chodzi o "rzezbe" to albo mi sie wydaje albo wczesniej bylo lepiej patrzac na zdjecie misni brzucha.... ale to moze byc zludzenie (ty wiesz najlepiej jak jest w realu) bo jak widac na fotach swiatlo jest zupelnie inne...
pozdrawaim i nie zwalniaj tempa
Szacuny
2
Napisanych postów
88
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4995
Fajny teścik śledziłem od początku z partyzanta. Wypiski czytelne i zachęcające do czytania. Micha trzymana jak trzeba. 1 cm w łapie przez 4 tygodnie nie jest źle reszta również do przodu. sog dla ciebie za całokształt
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Dzięki chłopaki za dobre słowa.
Co do mięśni brzucha, no to fakt odrobinę ich widoczność jednak się pogorszyła, lecz nie na tyle, aby się tym przejmować:)
Tempo jestem zmuszony odrobinę zwolnić, ponieważ najważniejsza na te chwilę będzie moja praca. Nie wiem ile jeszcze będę miał możliwość popracować, jest ona okresowa, puki co się trzymam jej, bo ciężko cokolwiek złapać.
Jak odrobinę się ustabilizuję ruszam znowu z zaplanowanym cyklem. Puki co będę się starał dobrze jeść i ćwiczyć te 3 razy w tygodniu na siłowni.
Szacuny
56
Napisanych postów
12532
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
33175
no pracuj pracu w koncu bez tego bedzie ciezko o odzywki.... co do ocen zdjec jeszcze raz to najlepsze i jak najbardziej obiektywna ocene moga wystawic Ci ktorzy z Toba trenuja i Ty sam bo fotki nie zawsze to wszystko uchwyca
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Spokojnie, dokładnie tak będzie jak napisał Pan Tomek:)
Tak, obecnie ćwiczę bez Stanofusion. W tym tygodniu udało mi się wykonać 2 pełne treningi na siłowni. Dzisiaj trafiło mi się wesele;)
Planuje dobrze zjeść i napić się wina:)
Nigdy nie próbowałem brać większej porcji niż 30g Stanofusion, gdyż taka zawsze na mnie działa dobrze.
Szacuny
56
Napisanych postów
12532
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
33175
to ze porcja jest wieksza nie zawsze tez musi byc gwarancja udanego treningu....wiekszej pompy ... moze byc tytlko wysokim cisnieniem drganiem rak i ogolnym zlym samopoczuciem podczas treningu