Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Łyżka stołowa (lub dwie) przed posiłkiem prosto do buzi. Nie stanowi to dla mnie problemu, przyzwyczaiłem się.
Nie tylko Ty masz, moi znajomi też bardzo narzekają:) Polanie posiłku oliwą to już nie to samo, gdyż wtedy oliwa spływa i nigdy nie wiesz ile dokładnie przyjąłeś.
Szacuny
56
Napisanych postów
12532
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
33175
oliwa z oliwek ma taki specyficzny smak malo kto lubi ... sa oleje ktore smakuja lepiej ale niektore z nich sa bardzo drogie ... ja np kiedys mialem z orzechow ... smak naprawde ok ale niesety nie stac mnie zeby caly czas na nim bazowac
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Kiedy wdrażałem oliwę z oliwek w dietę, wykosztowywałem się na te najdroższe. Były one znacznie gorsze w smaku, ponieważ bardziej wyraziste i kwaśne, może nawet gęstsze.
Teraz zszedłem na średnią półkę, taką oliwę mogę pić z gwinta.
Niedawno temu skończyłem resztkę oleju z pestek winogron. Smak dla mnie niewiele różnił się od oleju z oliwek. Zresztą ja jestem bardzo tolerancyjny na smak i niewymagający:)
Szacuny
1
Napisanych postów
239
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11602
A to jakie oliwy z oliwek uważacie za najlepsze w smaku? I czy np. jak przed posiłkiem wypije to czy ten smak mi szybko zniknie czy będę go czuł przez jakiś czas?