Wesele udane, odrobinę więcej się napiłem niż zamierzałem, ale bez szaleństw. Za to na parkiecie poszalałem. Dzisiaj odpoczywam, bolą stopy:)
...
Napisał(a)
mial napewno bardzo duza podaz kaloryczna wiec pewnie nie bylo tak zle
...
Napisał(a)
Witajcie. Od tego tygodnia ćwiczyłem i jadłem już regularnie, jednak nie mogłem się zebrać do komputera i internetu.
Stanofusion jeszcze mi się nie skończyło. Służyło mi cały czas w momentach braku siły czy motywacji przed treningiem.
Niestety test musiałem przerwać wcześniej niż chłopaki, ale mam nadzieję, że wyciągnąłem przez tamten miesiąc wszystkie swoje spostrzeżenia i uwagi dotyczące Stanofusion.
Dziękuję jeszcze raz sponsorom i osobom, które mnie śledziły oraz się wypowiadały.
Stanofusion jeszcze mi się nie skończyło. Służyło mi cały czas w momentach braku siły czy motywacji przed treningiem.
Niestety test musiałem przerwać wcześniej niż chłopaki, ale mam nadzieję, że wyciągnąłem przez tamten miesiąc wszystkie swoje spostrzeżenia i uwagi dotyczące Stanofusion.
Dziękuję jeszcze raz sponsorom i osobom, które mnie śledziły oraz się wypowiadały.
...
Napisał(a)
no to oby po "reperacji" budzetu udalo sie powrocic do treningow i zeby wszystko chodzilo jak w zegarku
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
TEST STANOFUSION by MARIAN 17
Następny temat