...
Napisał(a)
a ja mam jeszcze pytanie odnosnie masteronu. czy faktczynie opłaca sie go stosowac tylko w wypadku niskiego bf? czy np przy bf powyzej 15% na cyklu na dobra,sucha mase (npp,prop, wino) tez bedzie mozna odczuc jego dziłania. pare osób (które raczej dorzeziebieni nie sa) chwalilo sobie połaczenie prop + masteron. jakie jest twoje zdanie future?
...
Napisał(a)
tomczes powiem bardziej zawile niz Ty zadajesz pytania
- szampanem Don Perinia mozna tez sie na***ac i bedziesz mial srube tylko wydasz na niego minimum 500zl a rownie dobrze mogles kupic ruskiego Izwiestoje za 30 i tez byl by ten sam efekt. Skoro po cos sie bierze srodek w celach poprawy wygladu to nie po to zeby go czuc tylko zeby wplynal na ten wyglad.
- szampanem Don Perinia mozna tez sie na***ac i bedziesz mial srube tylko wydasz na niego minimum 500zl a rownie dobrze mogles kupic ruskiego Izwiestoje za 30 i tez byl by ten sam efekt. Skoro po cos sie bierze srodek w celach poprawy wygladu to nie po to zeby go czuc tylko zeby wplynal na ten wyglad.
...
Napisał(a)
SpAiro_ : mowie o pocztkujacym branie,jak na moj gust ze stazem treningowym 3 lata,wszystko zalezne od wagi nie wydaje mi sie ze gdzies przeholowalem,.
...
Napisał(a)
pytanie moze i glupie ale nie znam osobiscie zadnego pro wiec pytam Futurebody : popularnosc mety wsrod zawodowcow w okresie budowania masy, max dawki z jakimi sie spotkales ?
thx
thx
NOX
...
Napisał(a)
chodzilo mi w uporoszczeniu czy poprostu widziasz sens branie masteronu przez osoby z wyzszym bf niz np 15%. bo generalnie pisza na forum ze to tylko przy niskim pozimie bf beda widoczne efekty
...
Napisał(a)
głodziu: nieodzowny srodek przedstartowy,zaleznie od wygladu nawet do 150mcg dziennie.Nie ma schematow,czysto indywidualna sprawa,ale raczej nie dluzej niz 8 -10 tyg najlepiej dawki wzrostowe z malymi przerwami np 3/1off lub 5/2off w ktorych oczywiscie wspolgra jesze gh. Antagonistyczne natomiast dziala na insuline i nie powinien byc z nia laczony w czasie dzialania.
...
Napisał(a)
Naser jak byl w polsce bral 60tab - nie proponuje probowac. Moi koledzy z krakowa brali 50 -mowie o naszej rodzimej,cos jeszcze z ciekawostek?
...
Napisał(a)
Lukasz po inj insuliny tej krotkiej wedlug Ciebie co bedzie najlepsze szejk ww/b , owoce, czy posilek ryz kura? (chodzi mi o ten okes 20-30 min po inj)
I co bylo by optymalniejszym wybrac tren acetat czy masteron w celu ubicia?
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2009-01-06 17:10:11
I co bylo by optymalniejszym wybrac tren acetat czy masteron w celu ubicia?
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2009-01-06 17:10:11
...
Napisał(a)
Jesli bedzie po treningu to wypij vitarga a za jakis czas pyknij bialko wiuelofrakcyjne jak juz,tak bedzie najlepiej.
Podobne srodki,wybral bym masteron.
Podobne srodki,wybral bym masteron.
...
Napisał(a)
Lukasz. Jako duzy facet pewnie duzo miales klucia w zyciu. Wiadomo ze po pewnym czasie(po ktoryms zastrzyku) miejsce iniekcji staje sie twarde, coraz trudniej wchodzi igla i coraz bolesniej. Miejsca iniekcji mozna zmieniac-ale co przy dluzszych cyklach? Czy masz jakis specjalny sposob na zrosty? Czy sa jakies masci pomagajace w tym czy tez moze uzywasz okladow ze spirytusu?(podobne dobre-tyko niewygodne bo z zafoliowana noga trzeba kilka godzin chodzic). Jak sobie radza z tym PROsi?