...
Napisał(a)
z drugiej strony to superanabolon jest wy***anym gównem nie wartym żadnych pieniędzy i nie podniecaj się mitami,że są dobre partie itp. no chyba ,że sobie sam z Czech przywieziesz ...
...
Napisał(a)
Witam,
nieczytalem poprzednich pytan, ale mam kilka wlasnych, i bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedz na nie
Z gory informuje ze pytania sa jedynie czysto teoretyczne i maja na celu zaspokojenie mego glodu wiedzy
A oto i one :
1) Czy uwazasz ze stosowanie insuliny wraz z samymi SAA ( test. suspension, metandienon, nandrolon, oxandrolone ) ma wieksze znaczenie, czy niewarto raczej ryzykowac ewentualnych "niedogodnosci" ???
2) Czy warto zainwestowac w taki cykl z Insulina, oxandrolonem i poteznymi dawkami kreatyny ??? Czy efekty takiego cyklu beda faktycznie zaskakujace ( jak to slyszalem
) ???
3) Czy masa zdobyta na Anapolonie faktycznie spada czy moze zostaje z niej kilka kg. Jesli warto interesowac sie tym srodkiem to z czym sugerowalbys go laczyc ???
Chyba tyle, jakby mi sie cos jeszcze przypomnialo to napisze
Pozdrawiam
nieczytalem poprzednich pytan, ale mam kilka wlasnych, i bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedz na nie

Z gory informuje ze pytania sa jedynie czysto teoretyczne i maja na celu zaspokojenie mego glodu wiedzy

A oto i one :
1) Czy uwazasz ze stosowanie insuliny wraz z samymi SAA ( test. suspension, metandienon, nandrolon, oxandrolone ) ma wieksze znaczenie, czy niewarto raczej ryzykowac ewentualnych "niedogodnosci" ???
2) Czy warto zainwestowac w taki cykl z Insulina, oxandrolonem i poteznymi dawkami kreatyny ??? Czy efekty takiego cyklu beda faktycznie zaskakujace ( jak to slyszalem

3) Czy masa zdobyta na Anapolonie faktycznie spada czy moze zostaje z niej kilka kg. Jesli warto interesowac sie tym srodkiem to z czym sugerowalbys go laczyc ???
Chyba tyle, jakby mi sie cos jeszcze przypomnialo to napisze

Pozdrawiam
-=EUROPE ARENA PHARM=-
Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D
...
Napisał(a)
a ja tylko chciałbym podziękować Future oraz osobie która go nakłoniła do aktywnego uczestnictwa na sfd
w tym temacie można sie dowiedzieć 10 razy więcej jak na ostatnich 5 stronach z tematami..
w tym temacie można sie dowiedzieć 10 razy więcej jak na ostatnich 5 stronach z tematami..
[Klub miłośników strzykawek z zielonym tłoczkiem]
[piwo bez soku - sex bez gumek - chuliganka bez sprzętu]
...
Napisał(a)
ja mam jeszcze jedno proste pytanie, mianowicie jak wyglada twoja suplementacja okolotreningowa? jakies wegle przed treningiem? po treningu? a moze w trakcie? jakas glutamina bcaa? czy po treningu pijesz jakies wpc? czy odrazu jesz normalny posilek itp.
z gory dzieki za odpowiedz
z gory dzieki za odpowiedz
...
Napisał(a)
clemenza:dzieki..wreszcie i ktos mnie docenil

moje pluszaki..
http://img292.imageshack.us/img292/1880/jgcckiz7.jpg
...
choc wątroba z dnia na dzien
mi gnije to i tak kupie 100metki i je zarzyje
...
Napisał(a)
ty nadal nie rozumiesz chyba ,że masz chłopcze 16 latek i w tym wieku powinieneś się zając lepiej czym innym niż dopingiem , bo zrobisz sobie krzywde i nawet nie bedziesz wiedział kiedy ,
poza tym moderatorowie widze w dupie mają regulamin skoro sie gimnazjum po dopingu panoszy !!!
poza tym moderatorowie widze w dupie mają regulamin skoro sie gimnazjum po dopingu panoszy !!!
...
Napisał(a)
Ale kto ma 16 lat!
EDIT::: O zesz kurva - faktycznie - Kamil 1982
Masz zakaz udzielania się w dopingu -
tematy możesz śledzić... conajwyzej...
Fogle trzeba cos z tym zrobic.
Zmieniony przez - Uriel w dniu 2005-11-28 17:42:32

EDIT::: O zesz kurva - faktycznie - Kamil 1982

Fogle trzeba cos z tym zrobic.
Zmieniony przez - Uriel w dniu 2005-11-28 17:42:32
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
ja jestem za tym zeby dział doping był od 21-go roku
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
heh.......przynajmniej prawde w profilu wpislaem wpisze sobie 19lat i bedzie dobrze... ehh wielu 16latkow jest w dopingu tyle ze mają wpisane po xx lat i jest dobrze no dobra pisac nie musze tutaj i tak wszystko wiewm co potrzebuje
choc wątroba z dnia na dzien
mi gnije to i tak kupie 100metki i je zarzyje
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Blokowanie układu HPTA
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8