"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
...
Napisał(a)
Gregu jak na ponad 100kg wagi i 21%bf masz bardzo mało w pasie tylko 90.
...
Napisał(a)
kasa no tyle mam. spodnie 33/32 ale ogolnie roche fatu jest ale jestem na masie jak juz pisalem.
aleks poprosze o usuniecie odpowiedzi diboiba. to ten od arnolda bez dopingu. mysle ze nie tylko ja ale rowniez inni uzytkownicy chcieli by aby ten post byl przejrzysty bez smieci
lukasz popatrzy i pomysli ze sam gowniarze a mysle ze jest bardzo potrzena tu taka osoba doswiadczona. no bana bym mu tez przedluzyl bo jak znam zycie to gowniaz bedzie dalej smiecil.
aleks poprosze o usuniecie odpowiedzi diboiba. to ten od arnolda bez dopingu. mysle ze nie tylko ja ale rowniez inni uzytkownicy chcieli by aby ten post byl przejrzysty bez smieci

lukasz popatrzy i pomysli ze sam gowniarze a mysle ze jest bardzo potrzena tu taka osoba doswiadczona. no bana bym mu tez przedluzyl bo jak znam zycie to gowniaz bedzie dalej smiecil.
...
Napisał(a)
Cześć.
Mnie zastanawia bardziej aspekt wątroby , co brać i w jakich dawkach żeby cokolwiek z niej zostało
Mnie zastanawia bardziej aspekt wątroby , co brać i w jakich dawkach żeby cokolwiek z niej zostało

>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html
...
Napisał(a)
Witaj Mistrzu
Ja też pozwole sobie zadać kilka pytanek.
1: Jakie partie mięśni osobiście preferujesz do iniekcji?
2: Piszesz że bardzo lubisz phenylopropionian nandrolonu i tylko Czeski ze Spoofy, ale dużo mówi się teraz (między innymi na tym forum) że jest kupa wałków. Ja uważam że to jest robienie "z igły widły" a co Ty o tym sądzisz?
Pozdrawiam Serdecznie
Andrew

Ja też pozwole sobie zadać kilka pytanek.
1: Jakie partie mięśni osobiście preferujesz do iniekcji?
2: Piszesz że bardzo lubisz phenylopropionian nandrolonu i tylko Czeski ze Spoofy, ale dużo mówi się teraz (między innymi na tym forum) że jest kupa wałków. Ja uważam że to jest robienie "z igły widły" a co Ty o tym sądzisz?
Pozdrawiam Serdecznie
Andrew
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
...
Napisał(a)
Witam!
1) Przyłączam sie do pytania XP:) Jakie osłonki na watrobe Czy wogóle stosujesz takowe?!
2)Jakie środki stosujesz w okresie robienia rzeźby przed zawodami? Clenbuterol, salbutamol, efedryne..dnp??
1) Przyłączam sie do pytania XP:) Jakie osłonki na watrobe Czy wogóle stosujesz takowe?!
2)Jakie środki stosujesz w okresie robienia rzeźby przed zawodami? Clenbuterol, salbutamol, efedryne..dnp??
nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz...
...
Napisał(a)
Mnie ogulnie interesuje aspekt zdrowotny ?
Czy masz juz inne skutki uboczne niz nadciśnienie ? Jak znosza takie cykle twoje organy wew. itd. ?
Pewnie nie odpowiesz ale zapytać nie zaszkodzi
Czy masz juz inne skutki uboczne niz nadciśnienie ? Jak znosza takie cykle twoje organy wew. itd. ?
Pewnie nie odpowiesz ale zapytać nie zaszkodzi

nie-jestem-z-zadnej-mafi-sfd-pl
...
Napisał(a)
wyluzujcie niektozy z d****nymi pytaniami
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
co myslisz o uzaleznieniu/nolgu zarzywania lekow z grupy AA?
No steroids...
...
Napisał(a)
Mnie jak i polowe forum interesuje boldenon i jego terratogennosc...
Kto mi wykupi abona ?
...
Napisał(a)
thatman to było do mnie ? Bo aż tak d****ne to pytanie nie było 

nie-jestem-z-zadnej-mafi-sfd-pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Blokowanie układu HPTA
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9