...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
tomczers- no skoro uzywa go zaraz po antku to raczej odpowiedz nasuwa sie sama 

POWERED BY ...
...
Napisał(a)
F1 future napisal ze nie zaraz po antku tylko na tydzien przed koncem. a wiec odpowiedz nie byla az tak oczywista. dlatego pytalem. bo nie wiem dokłądnei czy bombe porzadnie czuc w drugim tyg czy wtedy sie wkreca dopiero
...
Napisał(a)
Future taki cyklik krótki i lajtowy bo świeżak jestem, to mój pierwszy cyklon
co byś innego zaproponował, chętnie poznam Twoją opinię.
A druga kwestia - myślałem, że hcg/pregnyl to dopiero przy długich cyklach >10 tygodni?
Tomczers - wiem, że E Bol poprawia anabolizm tylko, miałem na myśli odblok T Bol lub PCT Assist z CEL i do tego dodatkowo E Bol.

A druga kwestia - myślałem, że hcg/pregnyl to dopiero przy długich cyklach >10 tygodni?
Tomczers - wiem, że E Bol poprawia anabolizm tylko, miałem na myśli odblok T Bol lub PCT Assist z CEL i do tego dodatkowo E Bol.
Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
...
Napisał(a)
a pytanie z innej beczki co ruszy po antku ?
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Future czy stosowałeś kiedyś finateryd ? Co myślisz w ogóle na temat stosowania finasterydu ? Znasz jakieś sposoby na uchronienie swojej czuprynki na głowie przed łysizną ? Czy w kręgach w których się obracasz mają na to sposób czy nie bardzo ?
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
to teraz ja zapytam , czy jakikolwiek under wypuszcza dobry gh czy prawie wszystko to fake , nie wiem czy juz padlo takie pytanie ale zastanawia mnie teratogennosc boldka czy to prawda czy mit
...
Napisał(a)
po antku juz nic nie ruszy,moznbna dorzucic insuline wtedy bedzie mozna powiedziec o jakichkolwiek zmianach ale dobrze wykorzystany antek nie jest porownywalny do niczego - uczulam,nie mieszajcie tego zniczym bo zaburza to jego dzialanie.
Dla kolegi poczatkujacego-nie kabinuj,schrup 200-300metki i bedziesz zadowolony bardziej jak ni ejden zaawansowany po anapolonie. Pierwsze cykle to jak pierwsze pocalunki pozniej juz nie jest tak pieknie.
Finasteryd owszem zanm osoby ktore uzywaja,ale jest to kolejny srodek farmakologiczny ktory moze i hamuje lysienie i nawet podobno efekty powiekszenia prostaty . Jednakze w niektorych badaniach klinicznych wykazywal dzialnie pobudzajace wzrost antycial jak zreszta wiel srodkow tego typu wic juz chyba lepiejn pogodzic sie z ta lysinka.
Terratogennosc boldzia - nie mam pojecia
Dla kolegi poczatkujacego-nie kabinuj,schrup 200-300metki i bedziesz zadowolony bardziej jak ni ejden zaawansowany po anapolonie. Pierwsze cykle to jak pierwsze pocalunki pozniej juz nie jest tak pieknie.
Finasteryd owszem zanm osoby ktore uzywaja,ale jest to kolejny srodek farmakologiczny ktory moze i hamuje lysienie i nawet podobno efekty powiekszenia prostaty . Jednakze w niektorych badaniach klinicznych wykazywal dzialnie pobudzajace wzrost antycial jak zreszta wiel srodkow tego typu wic juz chyba lepiejn pogodzic sie z ta lysinka.
Terratogennosc boldzia - nie mam pojecia
...
Napisał(a)
anglia23 : nie probowalem nie orginalnmych gh i raczej odradzam,lepiej wydac troche wiecej kasy i miec pewniaka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Blokowanie układu HPTA
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8