Szacuny
2
Napisanych postów
853
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10221
A Twoje wyniki siłowe ? Doszedłem do IX poziomu treningu ale było to robione zbyt szybko a i tak byłem strasznie zadowolony z wyników siłowych , teraz ćwiczę bardziej z głową i już czuję (będąc na I poziomie) że warto jest się nie śpieszyć.
Sorry jajek że robimy Ci burdel z dziennika jak coś to krzycz to uciekniemy
Szacuny
17
Napisanych postów
6881
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
43831
powiem tak: dawno nie robilem nic a'la poziom 5, sprawdzajacego mozilwosci, ale jak zaczynalem to wyniki testu byly:
A: 20
B: 5
C: 3
A1: 15
a po pierwszym obwodzie, czyli gdzies po 5 miesiacach bylo na poziomie 5:
B: 35
A4: 44
C: 18
Szacuny
17
Napisanych postów
6881
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
43831
dzieki :) nie probowalem jak na razie. a jakie byly Twoje wyniki & przyrosty w, nazwijmy to, pierwszym Lafayowaniu, tym do 9 poziomu ? i jakie zalozenia sobie przyjales w drugim podejsciu ?
i jeszcze do mat3e > po 8 miesiacach to ja jestem co najwyzej sredni poczatkujacy, a nie zaden zaawansowany ;]
Zmieniony przez - wazzup1988 w dniu 2011-02-28 00:54:43
Szacuny
0
Napisanych postów
125
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1479
a stosujecie jakieś pobudzacze przed treningiem? Tzn. jakaś kawa, tabletki z guaraną itd? Bo ja ostatnim czasem mam z tym problem. Musze się pobudzić przed treningiem, bo nie mam w ogóle chęci :P. Będzie sobie trzeba przerwę chyba zrobić.
Ile Wam zajmuje trening? Bez rozgrzewki i ewentualnie rozciągania?
Szacuny
17
Napisanych postów
6881
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
43831
zadnych pobudzaczy. jak masz z tym problem mozesz byc przemeczony, o czym pisalem wczesniej, i powinienes zrobic sobie tydzien calkowitego odpoczynku, a po powrocie dwa pierwsze treningi na 70%. trening roznie zaleznio od poziomu, na 2 kolo godziny, na 7 kolo dwoch
Szacuny
2
Napisanych postów
853
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10221
Ćwiczyłem pod kątem sprawności więc o wymiarach za dużo powiedzieć nie można, bo po prostu nie przykładałem do nich wagi , co do wyników siłowych :
B: 40
C: 25
J: 30
Wszystkie ćwiczenia oprócz J z zapasem , co do ciężarów to na płaskiej poszła 100, na nogi 110 (ale tylko dlatego, że więcej nie da się założyć) próbowałem wiosłowania sztangą w opadzie przy jej wadze 80 kg (6 lub 8 powtórzeń już nie pamiętam), martwy ciąg 110 (taka sama sytuacja jak przy nogach).
Teraz staram się dobić przynajmniej do 20 powtórzeń w I serii ćwiczenia więc masy na tym nie zrobię ale to i tak dobrze, na zawodach zawsze najlepiej być największy w swojej kategorii wagowej
Szacuny
17
Napisanych postów
6881
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
43831
Shinji77 > tez bardzo ladnie, zwlaszcza C, ktore u mnie kuleje najbardziej. u mnie sprawa z J wygladala tak, ze prawie od razu na 7 poziomie robilem 30 powtorzen, i po 3 treningu przesiadlem sie na J1, gdzie doszedlem do 22. a jakie na razie wyniki masz w cwiczeniach grupy I ?