Szacuny
9
Napisanych postów
15357
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
31011
Najwyraźniej nie mieliście prawdziwych w okolicy bo byście dostali ze 3 razy wpyerdol i by się skończyło A co to znaczy ubierać się przypałowo? Myśmy się ubierali stosunkowo normalnie Teraz dzieciory latają w jakiś kolorowych rajtach i taki tam siateczkach jakiś.
Szacuny
399
Napisanych postów
72270
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
304533
Młodyś, g**** wiesz i g**** widziałeś. Prawdziwe wojny z łysymi były w latach 90-tych i wtedy na pewno byś się nie śmiał, bo wszyscy śmiali się z "obesrańców:, jak mówiliśmy na tych z szerokimi opuszczonymi spodniami. I ganialismy przy każdej sposobności.
Standardowo było moro, flyers i buty z blachą. Teraz dzieciarnia się pstrokato nosi ale to z punkiem nie ma nic wspólnego.
We Wro za dużo było skinów żeby punki były wyłącznie kolorową dzieciarnią. Tu punki tworzyły skuteczne bojówki i niewielu było anarchistów, za to wielu świrów.
Zmieniony przez - Hubert81 w dniu 2012-07-09 21:37:38
Szacuny
308
Napisanych postów
10189
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
67809
Hub ja z Ursynowa wiec jakie punki i skini jak to dzielnica legend polskiego rapu:) U mnie bylo tak ze jak ktos nie jezdzil na desce i nosil szerokie spodnie to sie z niego smiali bo pozer tak samo jak byl bananowcem :) Jako ze nie jezdzilem na desce to ubieralem sie normalnie :)
Szacuny
9
Napisanych postów
15357
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
31011
Polski rap to jest taka smętna muzyka "jestem biedny, jestem głupi, stoję w bramie, chce być czarny i bogaty" Rap to muza dla czarnuchów i tylko oni dobrze ją robią. Murzyn nie zrobi dobrego metalu czy rocka bo się nie nadaje a biały nie zrobi dobrego rapu/hiphopu. Koniec i kropka.