Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kilo boczku, kilo masła tak się tutaj wylaszcza!!!!!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 153278

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11274 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 38938
No tego przede wszystkim :P

Winners train, losers complain.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
Ja tez karalucha bym nie tknela

Wybieraj takie np. kraby, one szybko nie biegaja Albo krowy czy owce - zmusic je do biegu to niezla sztuka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3212 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43594
owca jedzaca owce?? c'mon!

The best way to predict your future is to create it.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11274 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 38938
Zastanawiałam się nad ślimakami, ale zrezygnowałam z próbowania ;>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 304533
Ale gupi tytuł
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
zły nie jest.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
Hubert, za 300 stron bedzie szansa na madrzejszy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31011
K.urwa! Chyba chłop mnie zdradza. Przed wyjazdem widziałam w sklepiej zayebisty rower i strasznie się na niego napaliłam, jak szczerbaty na suchary ale drogi był i musiałam ochłonąć. A on mi dzisiaj ten rower do pracy przywiózł, na pewno mnie zdradza!

Może zdradzać mnie częściej

Zmieniony przez - kitttie w dniu 2012-07-03 16:41:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3212 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43594

The best way to predict your future is to create it.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31011
Czeba szybko masę w dupie robić. Poszłam dzisiaj przymierzyć sukienkę. Zakładam S za duża, zakładam XS nie mogę przez plecy przeciągnąć i mówię do ekspedientki: Pani, za mała nie da rady. A ona do mnie: przez nogi pani spróbuje założyć - i weszła bez problemu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

KONTYNUUJĄC

Następny temat

Moje próby prowadzenia własnego dziennika :)

Spalanie
Polecane artykuły