Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kilo boczku, kilo masła tak się tutaj wylaszcza!!!!!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 153297

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 689 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5662
Spoko, ja ostatnio zaczynam przyglądac się karmie. Zastanawia mnie bardzo :D i szmanizm tez mnie zainteresował trochę :D Chyba każdy msi przez to przejść :D (przez poszukiwanie)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31011
Szamanizm mnie interesuje, ale raczej jego przyziemne kwestie - medycyna naturalna itp. Łączenie się z duchami przodków i kim tam bądź pod wpływem narkotyków różnych mam już za sobą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
Seahorse, nie trac na to za duzo energii Kazdy przez to przechodzi, ale niektorzy zostaja, tzn wierza w horoskopy, runy czy 'karme'
Jestesmy kowalami swojego losu i wszechswiat ma nas w gruncie rzeczy w doopie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 689 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5662
Najwięcej energi zabiera mi w życiu rekodzieło bo jo żem dusza artystyczna i musze coś robić - a to rysować, a to biżuterię a to mebel pomalowac. Dlatego moje rozważania o duchowości człowieka przychodza mi przy okazji ;) Kitttie, z przodkami chyba nie chcę się łączyć :D Tylko po prostu mnie zastanawia ogólnie ten aspekt życia jakim jest wiara.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31011
Ja jestem ateistą ale nie jestem agnostykiem - podejście pt. nie uwierzę, póki nie zobaczę działa w obie strony: nie uwierzę księdzu na słowo, że jakiś gościu z przestworzy kontroluje moje życie ale nie uwierzę też komuś kto tylko mówi, że tego gościa nie ma a nie potrafi tego poprzeć dowodami. Nie neguje istnienia jakiejś hmm równoległej, spirytualnej rzeczywistości ale jest mi jej istnienie zasadniczo obojętna bo nie odczuwam z nią żadnej styczności - czyli mam to w dupie I nawet środki halucynogenne nie pozwoliły mi odkryć sensu życia ani przeżyć jakiś duchowych przygód i przemian
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Przynajmniej masz już to wszystko za sobą :D Ja nie jestem przekoanana narazie do niczego :D A tak odskakując od tematu wiary to niestety dziura w spodniach rowerowych (na tyłku oczywiście - bo gzie indziej) zmusza mnie teraz do opóźnienia wyjścia na rower. Ceruję :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No i po dziurze nie ma śladu. Moge mykać na rower.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 304533

Pożyczone od Karka, nie kradzione.

Zmieniony przez - Hubert81 w dniu 2012-07-04 15:23:34
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
ukradłeś, BAN!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 304533
Nie dam Ci bana. I pożyczyłem nie ukradłem

BTW ja lubię jak krzyczą.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

KONTYNUUJĄC

Następny temat

Moje próby prowadzenia własnego dziennika :)

Spalanie
Polecane artykuły