Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kai Greene - IFBB PRO

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 654630

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816

.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 106 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12687
ciężko mi to przyznać ale Kai w tej pozie ich zjada.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 299 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27281
Kai ma tak beznadziejnie krótki tułów, że to nigdy nie będzie wyglądać, nieważne ile mięcha dowali i jak wytnie. Moim zdaniem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 166 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4140
Brekko chyba troszkę przesadzasz ;)

bardziej przychylny jestem opini SiwyGda ilość szczegółów na jego plecach ta plastyczność gęstość powala ,jego plecy są od samego dołu są mega rozbudowane !

****szykuje forme ponad norme***
****teraz***gg:9359530***"on"***

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 556 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7294
na tej fotce to :

1. Jay - o dziwo bo pozy tyłem nie są jego najmocniejszą stroną ale na tej fotce wyszedl chyba najlepiej
2. Phil
3. Kai

GO HARD or GO HOME.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 240 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4530
twarz crazy froga, kaczy kuper, maly czworoboczny szczegolnie kaptury, male przedramiona, duzy beben - tak widze kaia;] jednak jak zrobi forme to bedzie top3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41
panowie macie spaczone poczucie estetyki czepiajac sie krotkiego tulowia kaia,dzieki temu ma dlugie nogi ,co poprawia estetyke,tak jak u kobiet dlugie nogi i krotszy tulow sa sexi i estetyczne tak samo tu,tylko ze kai przegial z masa , przypomne ze najwieksi mr o mieli krotki tulow i dlugie nogi lecz mnie masy,arnold,sergio,haney ,dorian,coleman,flex,milos, tylko nie byli tak masywni jak kai oprocz colemana pod koniec kariery,spojrzcie na kaia 5 lat temu-ideal,dlugie nogi to atut ,i tolow tym samym musi byc krotszy,najgorzej wyglada cutler ,krotkie nogi i dlugi tulw ,zresszta jak wiekszosci prosow z olympi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1292 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16191
roccosifrr po pierwsze to podoba mi sie twoj nick:P a po drugie to zupelnie nie moge sie z Toba zgodzic, co prawda mowimy o estetyce ciala ludzkiego wiec kwestia jest bardzo subiektywna ale imo najlepsze sylwetki sa takie ktore maja dobrze wyważone proporcje, nie moze byc tak ze kobieta ma krótka kibić i dlugie nogi bo wtedy jej tylek jest za blisko glowy i calosc wyglada jakos tak pajęczarsko (od pająka:P ), z kolei dluga kibić i krotkie nogi robia z panny kaczke (bez podtekstow politycznych, prosze). tyle jesli chodzi o kobiety. co do facetow to zwykly koles niech sobie wyglada nawet jak kwazimodo, nie musi byc piekny ani proporcjonalny ale od kulturysty ktorego oceniamy po jego budowie musi juz miec idealne proporcje i tak jak w przypadku kobiet musi miec wszystko odpowiedniej wielkosci (prosze zachowac powage, bez skojarzen :P ) wiec ogolnie dzisiejsi kulturysci nie dorastaja pod tym wzgledem tym co startowali w latach 70 80 i czesci lat 90. tam widzialem doskonale proporcje, dzis wszystko jest poprzerastane i moze pasuja do siebie konretne elementy ale patrzac na calosc ciezko mi sie doszukac naprawde estetycznej sylwetki.

instruktor kulturystyki / trener personalny

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 299 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27281
@roccosifrr
Zarzucanie komuś, że ma spaczony gust jest niepoważne. To tak, jakbym ja powiedział, że ty masz spaczony gust, bo podobają ci się takie proporcje.
Są gusta i guściki.
Sylwetka Kai'a nigdy nie spodoba mi się.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 106 Napisanych postów 1182 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23682
Urgrok - SOG za to zdjęcie Kai vs Brandon

!!! dopiero przy tej focie dojrzałem jaką masę prezentuje Greene
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

NY Pro IFBB 2007 - Tribeca Theater

Następny temat

Keystone Pro Classic 2007 - 26 Maja

Spalanie
Polecane artykuły