Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jak z tą krwią na bombie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 130688

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 632 Napisanych postów 967 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 22712
17kamil175
TRTforte
flex1976
Upustu i tak nic nie zmieniają

Możesz to rozwinąć? Chodzi o to że parametry wrócą tak? Po prostu chodzi o to, że boję się że serce dostaje w dupe ostro. O zatory się nie martwię tak mocno gdyż i tak leci Xalerto.

Zaraz bierzesz codziennie xarelto i pomimo tego nadal krew krzepnie Ci podczas upustów?

Nie to nie tak. Nie krzepnie podczas upustu. Po prostu dziś nie mogłem się wbić dobrze. Chwilę leciało i za moment przestało i tak kilka razy. Jakby co chwilę było poza żyła. Dziwne. Nie krzeplo podczas samego upustu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Też biorę xarelto. Zakrzepicy na tym nie dostaniesz ale skutki zyebanego morfo i tak się odczuwa.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 632 Napisanych postów 967 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 22712
kosta83
Też biorę xarelto. Zakrzepicy na tym nie dostaniesz ale skutki zyebanego morfo i tak się odczuwa.

Mi przede wszystkim chodzi o serce. Miałem przez ostatni rok masę badań. W tym serca od a do z kilka razy. Im wyższy Hematokryt tym niższa frakcja wyrzutowa serca. Przy HTC 58% frakcja wyrzutowa 45%. Przy HTC 53% już 50% a to wg kardiologa bardzo duża różnica.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Zgadza się
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wyhaczyłem od lekarza heparyne i podbijam sobie. Chce przy 250 testa i primy week mieć morfo w normie i wtedy wrzucić lumbrokinaza, ip6, diosmina, ari zamiast exe żeby igf i estro były nisko I tak sobie lecieć na spokojnie. Co z tego wyjdzie zobaczymy...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
kosta83
Wyhaczyłem od lekarza heparyne i podbijam sobie. Chce przy 250 testa i primy week mieć morfo w normie i wtedy wrzucić lumbrokinaza, ip6, diosmina, ari zamiast exe żeby igf i estro były nisko I tak sobie lecieć na spokojnie. Co z tego wyjdzie zobaczymy...

Heparyna ma za zadanie obniżenie hematokrytu? Działa tak? Jeśli chodzi o mnie to robiłem eksperyment na lumbrokinase. Wydałem na próbę ponad 170e i jadłem to przez 6 tygodni w dawkach zdecydowanie przekraczające dawki dopuszczalne. Efektu żadnego.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wysłane podwójnie

Zmieniony przez - TRTforte w dniu 2021-09-04 09:46:22
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Swoją drogą IGF też napewno podbija HTC. Na MK też mi poszło do góry w porównaniu do testa solo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 477 Napisanych postów 1493 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 117309
TRTforte
kosta83

Heparyna ma za zadanie obniżenie hematokrytu? Działa tak? Jeśli chodzi o mnie to robiłem eksperyment na lumbrokinase. Wydałem na próbę ponad 170e i jadłem to przez 6 tygodni w dawkach zdecydowanie przekraczające dawki dopuszczalne. Efektu żadnego.

Nie,heparyna to przeciwzakrzepowy lek,chociaż gdzieś czytałem,że może obniżać hematokryt.

Zmieniony przez - 17kamil175 w dniu 2021-09-04 10:05:09
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Heparyna przeciwzakrzepowo ale i przeciwzapalnie. Zawsze jak brałem to hematokryt spadał...

Z tą lumbrokinaza to mnie zasmuciłeś bo też ostatnio kupiłem...
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyniki badań do oceny

Następny temat

Cykl na bogato :D

Spalanie
Polecane artykuły