51 dzień
Witam
Dziś dzień nietreningowy i w końcu w domku
Mam zamiar zajadać się gyrosem przez całe dwa dni i ciastem ( Murzynkiem)plus zupa ogórkowa mmmm ogólnie widać że rodzice się zatęsknili Dodatkowo mamuśka powiedziała że misiek się zrobiłem więc banan na ryjku był
. No ale nie mam zamiaru siedzieć bezczynie i się tuczyć. Dziś poleci 40min rowerka plus kilka serii ćwiczeń na brzuch. Zaś jutro poleci trening Nóg i także rowerek.
Ogólnie trening na redukcji znalazłem i bardzo mi się podoba , mało się różni od mojego ale widać zmianę i jak najbardziej mi odpowiada. Podział dni będzie następujący
Poniedziałek Klatka Bartki Brzuch plus 20min rowerka
Wtorek Wolne
Środa Plecy+Biceps+Triceps+Brzuch+ 20min rowerka
Czwartek Basen czyli praktycznie wolne
Piątek Basen+ Klatka Bartki Brzuch plus 20min rowerka ( inne ćwiczenia niż w poniedziałek)
Sobota Nogi+Kaptury+Przedramię+ Bieganie 4km
Niedziela Wolne
*Basen jest obowiązkowy , pływam szybkim tempem więc wydaje mi się jak najbardziej że do aero można zaliczyć. Poza tym w Poniedziałek Wtorek mam zajęcia na sali na intensywnym tempie więc 20min rowerka wydaje mi się dobrą sprawą. Jak nie będzie leciało zwiększę liczbę
Ogólnie redukcja będzie trwałą 3 etapy
Suplementacje przyjmuję
Pierwszy etap 6 tygodni
MAN Scorch - Reveal The Steel 168kaps
Thermo Stim 60kaps
Bcaa
Zielona Herbata i witaminy
Drugi etap
Bcaa
Białko
Zielona Herbata
Witaminy
Trzeci etap
Spalcz ( tutaj nie myślałem jeszcze jaki)
Mono/Jabłczan
Białko
Witaminy
Do końca czerwca powinienem się wyrobić
Pozdrawiam i czekam na sugestie , porady.
Ps Dalej szukam mniej więcej diety na której mogę się opierać
Póki co dalej lecę z masą
Zmieniony przez - Volferine w dniu 2011-03-04 13:34:00
Witam
Dziś dzień nietreningowy i w końcu w domku

Mam zamiar zajadać się gyrosem przez całe dwa dni i ciastem ( Murzynkiem)plus zupa ogórkowa mmmm ogólnie widać że rodzice się zatęsknili Dodatkowo mamuśka powiedziała że misiek się zrobiłem więc banan na ryjku był

Ogólnie trening na redukcji znalazłem i bardzo mi się podoba , mało się różni od mojego ale widać zmianę i jak najbardziej mi odpowiada. Podział dni będzie następujący
Poniedziałek Klatka Bartki Brzuch plus 20min rowerka
Wtorek Wolne
Środa Plecy+Biceps+Triceps+Brzuch+ 20min rowerka
Czwartek Basen czyli praktycznie wolne
Piątek Basen+ Klatka Bartki Brzuch plus 20min rowerka ( inne ćwiczenia niż w poniedziałek)
Sobota Nogi+Kaptury+Przedramię+ Bieganie 4km
Niedziela Wolne
*Basen jest obowiązkowy , pływam szybkim tempem więc wydaje mi się jak najbardziej że do aero można zaliczyć. Poza tym w Poniedziałek Wtorek mam zajęcia na sali na intensywnym tempie więc 20min rowerka wydaje mi się dobrą sprawą. Jak nie będzie leciało zwiększę liczbę
Ogólnie redukcja będzie trwałą 3 etapy
Suplementacje przyjmuję
Pierwszy etap 6 tygodni
MAN Scorch - Reveal The Steel 168kaps
Thermo Stim 60kaps
Bcaa
Zielona Herbata i witaminy
Drugi etap
Bcaa
Białko
Zielona Herbata
Witaminy
Trzeci etap
Spalcz ( tutaj nie myślałem jeszcze jaki)
Mono/Jabłczan
Białko
Witaminy
Do końca czerwca powinienem się wyrobić

Pozdrawiam i czekam na sugestie , porady.
Ps Dalej szukam mniej więcej diety na której mogę się opierać

Póki co dalej lecę z masą

Zmieniony przez - Volferine w dniu 2011-03-04 13:34:00