WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Eiszeit/DT

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 50101

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11363 Wiek 7 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 191591
Gratulacje z ukrycia podglądałem
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 52 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 85715
Gratuluje debitu i takiej przemiany w 12 tygodni, czapki z glow , trzymam kciuki za masowanie :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 655 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19271
Bardzo dziękuję wszystkim za tak miłe słowa. Sukcesywnie sprawiacie, że rosną mi skrzydła

Dzisiaj świętuję dwudzieste urodziny...w łóżku Choróbsko mnie rozłożyło, akurat na ten dzień. Nic to, spijam herbatę z krwawą książką w ręku i mam nadzieję, że do poniedziałku powrócę do żywych.

Anchy, trzymam za słowo
...
Napisał(a)
eveline Trener personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 1430 Napisanych postów 15979 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 230563
Ei to w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Choróbsko to mam nadzieję, że chwilowe, ale pewnie emocje i stres puściły. Bardzo się cieszę, że pojechałaś, zobaczyłaś jak takie zawody wyglądają. Świetny debiut i teraz tylko czekam na Twoje dalsze poczynania i coś czuję, że będę musiała zbierać szczękę z podłogi.
A wiem, że nie odpuścisz, bo zodiakalne wagi już tak mają

Teraz odpocznij, ale pamiętaj te wszystkie pozytywne emocje, które Ci towarzyszyły podczas przygotowań i samych startów a potem wracaj
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 3484 Wiek 46 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 29338
Pieknie wygladalas .Gratuluje Eiszeit
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 67053
No to najlepszego i zdrowia.

PS. Jak ja wydawałam Ci się opanowana, to powinnam dostać oskara za najlepsze ukrywanie zdenerwowania. I bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać (-:
...
Napisał(a)
kebula Instruktor K&F
Ekspert
Szacuny 658 Napisanych postów 8604 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 143874
wreszcie mogę wam pogratulować wyjścia na scenę dobra robota no i wszystkiego najlepszego

Niema nic gorszego niż bycie więźniem własnej głowy, pędzić za ideałem którego nie istnieje kosztem wszystkiego: zdrowia, relacji przyjacielskich/rodzinnych, kosztem bezcennych minut życia, które nigdy nie wrócą..

aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/Kebula_w_remoncie_part_2-t1142515.html 

...
Napisał(a)
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4325 Napisanych postów 18005 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 282956
Eis gratuluje odwagi, uporu, wytrwałości! 12 tygodni to niewiele, a Ty w ym czasie zrbas bardzo duzo!
W niedziele nie mogłam oderwać oczu od Twoich dlugich nóg. I jak Esther juz napisała, pięknie Ci w czarnym. Kiedy wyszlas na scenę w sukni, wgkadalas rewelacyjnie. I ta pewność siebie na scenie, a to przecież dopiero początek. Trzymał kciuki za masę i kolejne starty.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 79 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 4982
Gratulacje, jesteś piękna
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 1033 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8791
Wow.....kawalek dobre roboty odwalilas.Gratuluje ci z calego serca.Jestes mlodziutka i jeszcze wiele przed toba.Szacunek
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Redukcja - Progress

Następny temat

wegetarianka potrzebuje pomocy przy redukcji

electro
Polecane artykuły