Piotrx1 prawdopodobnie masz wolną przemianę materii i dlatego, też łatwo łapiesz tkankę tłuszczową. Co do diety to osobiście jestem zwolennikiem trzymania tłuszczy w trakcie redukcji na maksymalnie niskim poziomie, tym bardziej jeśli w posiłkach mam ciągle ww.
Dlatego też, sugerowałbym wyeliminowanie nieco tłuszczy z obecnej diety, przykładowo jeśli w drugim posiłku dajesz dwa żółtka, to nie dodawaj już masło orzechowego, w trzecim posiłku masz 75gr.ryżu, więc też zrezygnowałbym z dodatkowego oleju, w posiłku piątym masz 200gr. ryby jeśli jest to makrela,łosoś lub dorsz to już w tych rybach masz dostatecznie dużo zdrowych tłuszczy,dodatkowa oliwa w tym przypadku również jest zbędna.
Jeśli chodzi o
trening siłowy i aerobowy to czy ćwiczysz na siłowni,w domu??Jakim czasem dysponujesz, ile razy w tygodniu możesz ćwiczyć??
Odpowiedź wyślij już w temacie „pod okiem zawodowca” unikniemy w ten sposób bałaganu.
DominatorG sam właśnie zabieram się za konkretne budowanie masy mięśniowej, jestem w trakcie pisania całej konkretnej rozpiski z treningu, diety i suplementacji jaką będę trzymał przez najbliższe tygodnie, jutro wkleję całość w tym temacie, tak więc będziesz mógł podpatrzeć jak mniej więcej może to wyglądać.
Póki co możesz zajrzeć na mojego bloga, tam dietę mam już rozpisaną
http://trecteam.pl/blogi/geler/?p=568