Szacuny
0
Napisanych postów
390
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3682
Sory że odkopuje ale mam problem bo nie moge wpisac kosztów bo jest chronione i nie mam hasła w plikach co pobralem nic nie ma na ten temat prosze o pomoc
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
witam,
program extra, szacun za pomysł i brak ceny :), tylko 2 pytanka mam: 1-to normalne jest, że mam zapotrzebowanie na białko i tłuszcze 0g/kg? 2- czy powszechną rzeczą jest to, że gdy zmieniam czas i intensywność treningu to zapotrzebowanie na minerały jest niezmienne? z witaminami chyba podobnie.
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
15
Napisanych postów
1731
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
23497
1-to normalne jest, że mam zapotrzebowanie na białko i tłuszcze 0g/kg
NIE - pewnie źle dane wpisujesz, nawiasem mówiąc dla ektomorfika program proponuje za mało białka
2- czy powszechną rzeczą jest to, że gdy zmieniam czas i intensywność treningu to zapotrzebowanie na minerały jest niezmienne? z witaminami chyba podobnie.
W programie tak chyba jest że zapotrzebowanie na mikroskładniki jest stałe, może to po prostu rda/zds? wiadomo że sportowcy potrzebują więcej więc 100% traktuj jako minimum
Zmieniony przez - rush comes w dniu 2010-03-05 16:06:59
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
dane wpisuje na 100% dobrze, tylko nie zaznaczam tych coś tam morfików, bo jest napisane, że dla bardzo zaawansowanych, a ja dopiero zaczynam w tych tematach. To mam coś tam zaznaczyć?
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.