Szacuny
2
Napisanych postów
205
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31792
dalaczam sie do pytania. mam taki sam problem jak koledzy wyzej.
pisze: PLIK TYLKO OD ODCZYTU.
Prosze Was o pomoc, moze ktos wie lub ma link do prawidlowo dzialajacego dziennika?
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
442
Witam podlaczam sie pod wypowiedzi poprzedników
mam podobny problem podczas uruchamiania wyskakuje info
ten program zawiera makra ale aktualne ustawienia bezpieczenstwa w menu narzedzia opcje openoffice.org
biezpieczenstwo uniemozliwiaja uruchomienie makr
zastosowalem sie do informacji powylaczalem i dalej nic nie moge wprowadzac zmian podczas ukladania diety
jedynie swoje dane i tyle
dodam ze probowalem na open office i na zwyklym office2000
i na obydwoch takie same problemy ikomunikaty
moje bledy w pisowni sa celowe i zamierzone, urzywanie ich jest zabronione i bezprawne
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37
witam ,korzystając z dziennika wpisujac swoje dane obliczyl mi moje zapotrzebowanie na tłuszcze, weglowodany, bialko, kalorie ale nie wiem jak ma mi ulozyc dzienne zapotrzebowanie na kazdy dzien tygodnia (zaznaczylem opcje ze cche by mi ulozono ja). prosze o pomoc
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37
kolejne pytanie sory ze takie moze dla innych banalne ale jestem nowicjuszem. czy dane dot bialek, weglowodanow, tłuszczy uzyskane dziek "dziennikowi posiłków" w rubryce -moje zapotrzebowanie- dot zapotrzebowania na jeden dzień?
Szacuny
2
Napisanych postów
2716
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12436
nie bardzo wiem ocb bo dawno tego nie używałem
ale na pewno chodzi tu o jeden dzień , a co do wcześniejszego pytania to sam musisz wpisać produkty które będziesz jadł i sprawdzić w tabeli w jakim stopniu zrealizowałeś dzienne zapotrzebowanie i wg tego dodawać produkty lub ilości
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37
dzieki bo nie wiedzialem co i jak czyli mam z listy skompletowac sobie produkty spozywcze i porownac je z dziennym zapotrzebowaniem,rozumiem i dziekuje za pomoc