link działa z pierwszej strony, z pierwszego postu ale ten z podpisu (to coś pod kreską) jak nie widzisz ;)
...
Napisał(a)
darkthorn republika pl
dalej już się bez problemu połapiesz
pozdrawiam,
Krzysiek
dalej już się bez problemu połapiesz
pozdrawiam,
Krzysiek
...
Napisał(a)
Siema mam pytanie gdyż jakiś czas temu zauważyłem że w moim dzienniku nie mogę wybierac produktów z tej listy na górze gdzie są one podzielone na kategorie. Wyskakuje wtedy komunikat - "Operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na ten komputer. Skontaktuj sie z administratorem systemu". Wiecie czym może to byc spowodowane?
Z góry THX.
Z góry THX.
...
Napisał(a)
Witam, może mi ktoś powiedzieć jak dodawać kolejne dni w zakładkach ?? Mam wypełnione od poniedziałku do niedzieli i chciałbym teraz zacząc nowy tydzień uzupełniać, kombinuje, ale nie wiem jak.
...
Napisał(a)
Uściślij co masz na mysli. Bo jeśli masz konkretnie arkusz to probowałem kopiować te poprzez klikniecie prawym myszy np na arkuszu poniedzialek i kliknieciu przenies lub kopiuj, tam wybierałem utworz kopie, ale nie działo to gdyż bilans dnia nie działał jak i przypisywanie przez podanie liczby produktu(wszedzie adr). Chyba, że masz na myśli Zrobienie kopii nie uzupełnionego dziennika i na każdy tydzień oddzielny plik, no ale to rozwiązanie jest mało porączne, ale jeśli nie bedzie innego wyjscia to tak zrobie.
...
Napisał(a)
Nie testowałem, ale zapisujesz dziennik pod nową nazwą np. tydzień1. Następny tydzień, to osobny plik tydzień2 itp. Wydaje mi się że to jedyna możliwość...
...
Napisał(a)
Witam!
Chcialem poinformowac zainteresowanych ze pracuje nad wersja z IG i GL (glycemic load posilkow)
pzdr
Chcialem poinformowac zainteresowanych ze pracuje nad wersja z IG i GL (glycemic load posilkow)
pzdr
Układasz dietę? Sprawdź DARMOWY program Dziennik Posiłków:
http://www.dziennikposilkow.pl -
http://www.dieta4u.com.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
i co z tym stackiem
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8