Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Szybka odpowiedź mieści jedynie 1000 znaków, jak chcesz pisać dłuższe użyj wyślij odpowiedź na samej górze tematu
...
Napisał(a)
Ja mam taki problem ze 3cm ponizej pempka mam taki jakby uskok i wszystko ponizej mam kompletnie plaskie. To moze byc zanik miesni ?
...
Napisał(a)
Nie diagnozujemy tutaj schorzeń, jak mamy coś wywnioskować po opisie. Widziałeś w ogóle jak mięśnie są zbudowane
Ten też pod pępkiem ma płaskie i nie świadczy to o zaniku mięśni, każdy inaczej ma zbudowany brzuch, masz wątpliwości pytaj lekarza.

Ten też pod pępkiem ma płaskie i nie świadczy to o zaniku mięśni, każdy inaczej ma zbudowany brzuch, masz wątpliwości pytaj lekarza.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Myślałem, że swoje zdjęcie wkleiłeś
Od pory kiedy pisałem ten artykuł trochę zmieniłem swoje podejście do treningu brzucha.
Może przyjdzie pora na jakiś mały refresh.

Od pory kiedy pisałem ten artykuł trochę zmieniłem swoje podejście do treningu brzucha.
Może przyjdzie pora na jakiś mały refresh.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Ja miałem takie efekty. Robię co najwyżej połączenie cable crunch ze wznosami nóg dwa razy w tygodniu.
Skośne rzadko.

Skośne rzadko.

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Siema znalazłem fajny materiał na temat Planka:
reg forum
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-08-17 13:20:57
reg forum
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-08-17 13:20:57
...
Napisał(a)
shinigamiCzy moze ktos polecic trening brzucha trwający 20 minut?
Ale po co 20 minut ?
w 10 min spokojnie z brzuchem się można zmieścić.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Koniec masy. Redukcja na siłowo??
Następny temat