russian twist zamień na opad boczny z hantlą i będzie git
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Jak wygląda ten opad boczny z hantlą?
Zmieniony przez - divao w dniu 2013-07-22 16:23:24
Zmieniony przez - divao w dniu 2013-07-22 16:23:24
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dobry art teraz dopiero na niego wpadłem
bede odsyłać juniorów

Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
Nie do końca zgadzam się z autorem tego artykułu . Nie jestem przekonany co do tego iż wykonywanie ćwiczeń na inne partie załatwia nam robienie brzucha i że nie trzeba go robić oddzielnie . To tak jak by powiedzieć iż nie trzeba oddzielnie robić tricepsu gdyż robi się on przy ćwiczeniach na klatkę , czy barków gdyż robią się razem z plecami . Myślę że robienie brzucha 2 razy w tygodniu jest ok , ale autor ma rację z tym aby nie przeginać z ilością serii oraz aby jak najbardziej urozmaicać ćwiczenia .
Zmieniony przez - Marynarz_AZS w dniu 2013-08-13 22:40:29
Zmieniony przez - Marynarz_AZS w dniu 2013-08-13 22:40:29
...
Napisał(a)
Powiem Ci, że większość osób nie ma pojęcia jak należy poprawnie spiąć mięśnie rdzenia wiem bo kilka razy już to udowadniałem na siłowni. Przed każdym ćwiczeniem mięśnie rdzenia mają być tak spięte, że wręcz na początku wywołuje to dyskomfort wówczas kręgosłup jest odpowiednio zabezpieczony. Po pierwszym treningu z chłopakiem, który teoretycznie umiał spinać rdzeń na drugi dzień nie przyszedł na trening bo nie mógł się ruszać
Dwa treningi to maks w tygodniu z odpowiednio dobranymi ćwiczeniami

Dwa treningi to maks w tygodniu z odpowiednio dobranymi ćwiczeniami
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie czy przy maszynie do cable crunch trzeba się ustawić tyłem do niej czy raczej przodem żeby lina szła prosto i jeszcze pytanie czy jest na tej maszynie obciążenie i czy można je regulować?
...
Napisał(a)
Spytaj producenta.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
O co chodzi z tym pallof press? Trochę nie rozumiem w jaki sposób machanie uchwytem od wyciągu wpływa na mięśnie brzucha.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Koniec masy. Redukcja na siłowo??
Następny temat