Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
144
Bardzo pomocny tekst, planuje zacząć ćwiczyć na domowej siłowni (w sumie to tylko ławeczka,hantle,drążek). Diete zacząłem prowadzić od 2 dni. Czy na początek będzie dobrze zacząć od planu z postu o pierwszym roku treningu " Przysiad Wyciskanie sztangi leżąc Martwy ciąg
3x w tygodniu. " I do tego dołożyć trening z tego posta od 2 etapu ?
Szacuny
0
Napisanych postów
75
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1011
Witam, jakie ćwiczenia radzicie na wewnetrze i zewnetrze skosne miesnie brzucha? Mam w tym miejscu taki jakby dolek i wyglada to troche jak talia u kobiety..
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Mało masz ćwiczeń?
Russian twist,windshield wipers,opad na boki ze sztangielką,pallof press,side plank,cable rotation.....
I oczywiście praca w ćwiczeniach wielostawowych unilateralnych.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Po tym art. chciałbym całkowicie zmienić trening brzucha.
Moja propozycja:
Pierwszy dzień
Ab wheel 3x1min
Wznosy nóg leżąc na ławce 4x12
Wznosy nóg wisząc na drążku/w oparciu na poręczach 4x12
i tu pytanie czy lepiej dać gdzieś allachy czy jeszcze je dołączyć. I czy tego dnia robić deskę (plank)?
Drugi dzień treningowy:
Pallof press 4x15
Plank 4x1min
Tutaj wydaje mi się troszkę mało...może dodać ab wheel??
Proszę o pomoc, mocno przykładam się do treningu więc może być to ostry trening brzucha.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
28
Zestaw 1
Trening 1x w tygodnu:
1.Wznosy nóg leżąc na ławce 4x12p 2.Allachy 4x15p 3.Side plank 4x max(lub mierzycie czas na stoperze) Czy w tym zestawie mozna czymś zastapić allachy? ( nie mam warunków do tego) jak tak to czym?
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Spięcia leżąc z obciążeniem.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
1
Napisanych postów
378
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4554
1. Mógłbyś wytłumaczyć/podesłać link do poprawnie wykonywanych allachów?
2. "Wznosy nóg z rolowaniem tułowia", ale jak, wisząc na drążku bujać na bok tułowiem jednocześnie podnosząc nogi?
3. Pallof press to te ćwiczenie, które koleś wykonuje jako pierwsze tutaj
?
Zmieniony przez - Killaz006 w dniu 2014-04-23 20:50:04