Szacuny
4
Napisanych postów
756
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
27814
Hej, poszukuje tymczasowo (aż nie zwiozę swojego sprzętu) jakiejś taniej siłki niedaleko akademca kredki (grunwald). Nie musi być wypaśna - zależy mi jedynie na podstawach (sztangi, sztangielki itp. ), no i żeby były jakieś zniżki dla studenciaków.
Z góry dzięki
Szacuny
17
Napisanych postów
1551
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3565
Najbliżej bedziesz mieć siłownię No1 na pl.Grunwaldzkim- ul.Reja 3.
Zmienił sie właściciel,ale siłownia ta sama. .....a właściwie lepsza, bo właścicielka tworzy naprawdę fajny klimat :)
Szacuny
4
Napisanych postów
756
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
27814
Dzięki Panowie i Panie, ale już sobie zwiozłem sprzęcik do akademika;) A co do tej siłki u nas w kredce, to lipa po całości - jakiś tam remont był i ziomeczek z administracji powiedział, że owszem można, ale jeśli będzie ciągle siedział tam jakiś studenciak i tego pilnował, więc niech się dyma.
W sumie to mam opcje siłki za darmo w dwoch akademikach nieopodal, ale przyzwyczaiłem się już ćwiczyć na własnym kwadracie..
Szacuny
0
Napisanych postów
305
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4265
Odświeżę temat bo nic ostatnio nie było, szukam siłowni w podobnym rejonie jak kolega wyżej, zastanawiam się Active Fitness, Redeco? Ewentualnie może być coś w okolicach Zielińskiego/Hallera/Powstańców.
Szacuny
1
Napisanych postów
230
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3175
Zielińskiego/Hallera, na Pretficza (boczna Gajowickiej) jest Bodyfit. Chodzę tam jakieś 6 miesięcy i mogę polecić. Jedynym minusem jak dla mnie jest ubogi sprzęt na nogi. Niestety, ale trzeba sie przeprosić z klasycznymi siadami...