Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15756
Asariah
Możesz coś więcej o tej Pumie napisać? Wszedłem w galerię i nie ma tam na zdjęciach pokazanej ani jednej ławeczki, czy stojaków, jak i wolnych ciężarów. Maszyny widać fajne, ale jak wygląda sprawa właśnie podstawowego sprzętu? No i czy dużo ludzi. Szukam alternatywy dla Formy, do której nie mam raczej zastrzeżeń, ale warto rozejrzeć się za alternatywą.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Eoghan, niestety wpadłam tam tylko i rzuciłam okiem nie rozglądając się za bardzo. Nie ćwiczyłam tam nawet. Wiem, że sa ławeczki i stojaki do przysiadów, sztanga 20-tka też jest. Hantle od 5 kg są bodajże, ze standardowym skokiem. Niestety więcej nie jestem w stanie napisać, musisz tam zadzwonić żeby się dowiedzieć co dokładnie jest.
Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15756
Po zdjęciach wygląda całkiem spoko, tylko zawsze mnie martwi w takich ujęciach, że nie widać podstawowych rzeczy, tylko jakieś dziwne maszyny, które normalnym ćwiczącym na niewiele się zazwyczaj przydają. No i ceny też bez rewelacji.
Szacuny
9862
Napisanych postów
16182
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
272461
Jedna z niewielu siłowni gdzie są sztangielki do 60kg. Sam się tam przymierzam od dłuższego czasu, ale coś zawsze mam nie po drodze. Fajnie, że jest platforma do podciągania się, bo nie każdy daje radę samemu. Trochę mało miejsca, ale ogólnie jest ok.
Szacuny
72
Napisanych postów
5491
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
48122
Właśnie robią remont i napewno będzie sporo więcej miejsca...
Czy wstawią coś nowego tego nawet obsługa nie wie... czekam na niespodziankę jak dzieciak na pierwszą gwiazdkę
Niestety z powodu lokalizacji jest to dość zatłoczona siłownia, szczególnie w godzinach mojego urzędowania tj. 18 - 21 ...
Nie przeszkadzalo mi to przeważnie bo i tak moj trening opierał się na sztandze... ale teraz gdy wracam do zdrowia po kontuzji i używam maszyn trochę mnie te kolejki wqrwiają
Dobra siłownia ale nie idealna...
Na idealną siłownię we wrocławiu musimy trochę poczekać... aż uzbieram trochę kapitału i otworzę jakiś PRO-GYM
Szacuny
3
Napisanych postów
589
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
15078
Ja ostatnio odwiedziłem Top Gym bo mieszkam na przeciwko i muszę przyznać, że się zawiodłem. Na zdjęciach nie widać tego, że siłka jest masakrycznie mała i kompletnie nie zorganizowana. Są stojaki z gryfem olimpijskim, brama, Smith, 2 ławki regulowane i jedna płaska i trochę maszyn, ale sprzęty są powciskane na styk, że nawet przy kilkunastu osobach cieżko jest się tam ruszyc. Poza tym w tym samym pomieszczeniu są również poustawiane bieżnie, orbitreki i recepcja - także pełna kompresja. Ludzi bez względu na porę jest strasznie dużo i dopchanie się do sprzętu zajmuje nawet kilkanaście minut takze zapomnijcie o krótkich treningach. Osobiście wolę pojechać na Spiską czy do Arkad, bo czasowo wychodzi to bardzo podobnie, a komfort treningu bez porównania.
Szacuny
9862
Napisanych postów
16182
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
272461
Ja ostatnio chodzę na Kozanów do Sportwerka. Brakuje na siłce trochę talerzy, ale za to jest pełen luz. Nie było tam nigdy więcej jak 10 osób, a cała siłownia mega przestrzenna.